Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar ianuarie 2019 Balanță

Horoscop lunar ianuarie 2019 Balanță. Anul 2019 începe pentru nativii zodiei Balanță cu dorința de schimbare, mai ales în plan afectiv și în plan profesional. Aceștia se vor gândi încă din primele zile ale anului la schimbările pe care ar trebui să le facă în viața lor.

Unii nativi care nu mai sunt mulțumiți de locul lor de muncă și de modul în care evoluează acolo unde lucrează se vor gândi din ce în ce mai mult la o reconversie profesională.

Dacă în anii trecuți nu au avut parte de promovări la locul de muncă, acești nativi se vor gândi să plece, acolo unde să o ia de la 0. Alți nativi, în schimb, vor cere ultimatumuri și dacă nu vor fi mulțumiți de răspunsurile primite, vor accepta alte oferte.
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Începutul de an îi poate prinde pe nativii zodiei Balanță gândindu-se și la deschiderea unei afaceri proprii, iar cei din jurul lor le vor fi alături în acest demers îndrăzneț, mai ales dacă au experiență în acel domeniu.

Cu ajutorul unor bani primiți de la cei dragi, noile afaceri pot avea succes. Însă trebuie să fie atenți în ce investesc banii, pentru a nu intra în noul an cu probleme financiare.

Despărțiri neașteptate pentru nativii zodiei Balanță

Pe plan sentimental, lucrurile au o turnură ascendentă. Nativii zodiei Balanță se pot muta cu persoana iubită sau se pot logodi. Se anunță schimbări mari în viața lor, dar se pare că sunt pregătiți pentru acest lucru. Cei care sunt singuri vor fi prea preocupați de viața profesională pentru a se gândi și la acest aspect.

Pentru unii nativi, începutul anului poate veni cu o despărțire bruscă, mai ales dacă simt că relația nu mai evoluează în sensul dorit de ei.

Cât despre starea de sănătate, nativii zodiei ar trebui să acorde mai mult timp odihnei și relaxării.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top