Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop ianuarie 2019 Berbec

Horoscop ianuarie 2019 Berbec. Prima lună din an va fi una bună dacă vrei să dai lovitura în afaceri.

CARIERĂ ȘI BANI

Este o lună benefică noilor începuturi. Cele mai bune decizii din punct de vedere profesional pot fi luate după data de 10 ianuarie, când astrele parcă te împing în calea succesului.

Vei avea parte de discuții strategii în perioada 10 – 13 ianuarie, iar unele contracte vor fi finalizate avantajos pentru tine.

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

RELAȚIE ȘI FAMILIE

Din punct de vedere relațional, e o lună în care vei începe să comunici altfel. Descoperi că unele sentimente trebuie puse altfel în balanță și că de cele mai multe ori e mai important cum spui anumite lucruri și nu neapărat ce.

Apar reconcilieri în familie, iar tu vei juca un rol fundamental. Vei avea parte de foarte mult surprize din acest punct de vedere pentru că vei primi sprijin de unde nici măcar nu te-ai fi gândit.

SĂNĂTATE

Cu sănătatea stai bine, însă se recomandă o cură de detoxifiere asta dacă ai exagerat cu preparatele irezistibile de sărbători.

Este recomandat de asemenea să faci sport, să te distrezi mai mult, să fii în permanentă activitate. Nu uita de cele 30 de minute de mișcare minime pe zi.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top