Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar ianuarie 2019 Gemeni

Horoscop lunar ianuarie 2019 Gemeni. Anul debutează alături de cei dragi și primești noi perspective de viață. O discuție cu o rudă poate să îți aprindă beculețul.

CARIERĂ ȘI BANI

Îți vine o idee strălucitoare, o idee care va schimba definitiv tot ce știai până acum despre modul de a face business.

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Ai parte de sprijin de acolo de unde nu te aștepți și îți asumi anumite riscuri absolut necesare dacă vrei să iasă ceva bun.

Tu ești, de altfel, o persoană făcută pentru proiecte noi și ești dispus să investești toată imaginația ta, tot talentul tău, toată puterea ta de muncă pentru un ideal.

Cu banii vei sta mai prost în prima parte a lunii, însă te revanșezi în cea de-a doua parte. Ai multe lucruri de făcut cu banii, deci trebuie să economisești ceva.

RELAȚIE ȘI FAMILIE

Relația cu cei dragi se îmbunătățește după discuții parcă interminabile de multe ori despre cine ești tu, ce vrei de la viață, ce principii ai și mai ales ce viitor îți prevezi.

Relațiile de prietenie se încheagă și ele, iar la capitolul amoros este o lună explozivă de-a dreptul. Ai parte de mulți curtenitori sau curtenitoare, așa că nu e exclus sau nu e deloc hazardat să spunem că ai nevoie de un adevărat casting.

SĂNĂTATE

Trebuie să ai grijă la lichidele pline de coloranți și zahăr căci îți pot afecta starea psihică și ficatul. Nu poți renunța la ele de tot, dar e indicat să le reduci sau să le înlocuiești cu variante ceva mai sănătoase.

E bine să renunți și la vicii (aviz fumătorilor), căci multe din problemele de sănătate sunt cauzate și de nicotină și de chimicalele pe care le conțin țigările.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top