Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 30 septembrie 2017. Sfaturi utile pentru situații în care nu ești sigur de alegere.

Horoscop Lunar

Horoscop lunar MINERVA IULIE 2017 – GEMENI

Zile bune: 1, 2, 6, 7, 9, 10, 14
Zile proaste: 3, 5, 8, 13, 18, 20, 21 26, 27, 29
Relațional: 3, 4, 5, 11, 12, 13, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 27, 28, 30
Financiar: 24, 25

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA IULIE 2017 PENTRU FIECARE ZODIE:

BERBEC | TAUR | GEMENI |
RAC
LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Prezenţa stăpânului lor, Mercur, în Leu este o poziție destul de profitabilă, care va fi susţinută, printre altele, de Venus şi de Uranus. Înseamnă că acest trio, timp de doua luni, va aduce în viaţa nativilor Gemeni promisiuni şi va da o anumită coloratură tuturor acţiunilor, deşi ca anvergură va fi ceva mai puţin zgomotos decât ar face-o de obicei.

Pentru a face progrese aşa cum îşi doresc, Gemenii trebuie să acţioneze calculat şi să nu se grăbească să tragă concluzii. Oricum circumstanțele vor fi o parte a acestui joc al destinului, dacă vreţi, iar acest obiectiv nu face referire la faptul că duşmanii lor sunt extrem de activi, ci la propriile greșeli care rezultă din faptul că au informaţii disparate sau nu suficient verificate şi atunci se întorc împotriva lor. Deci, le este recomandat să acţioneze cu calm şi cu încredere. Trebuie să ştie clar ce anume vor şi să supervizeze apoi modul cum se desfăşoară lucrurile. Când vine vorba de relații personale, sunt posibile situații ambigui, când este puțin probabil că se vor extazia de plăcere sau vor asuda încercând să găsească soluţii. Nu. Va fi suficient să ştie ce vor şi să îşi arate poziția clar fără ocolişuri. În general, per ansamblu, iulie este o perioadă favorabilă, care le va permite nativilor să realizeze o creștere semnificativă.

Există oportunitatea de a-şi găsi un nou loc de muncă

Există, apoi oportunitatea de a-şi găsi un nou loc de muncă sau formarea partneriat de afaceri, dar aş spune că din acest punct de vedere, am anumite reţineri, deoarece influxurile combinate ale lui Marte şi ale lui Jupiter se pot dovedi uneori distructive, ceea ce sugerează deci, unele dificultăți. Nu permiteți probleme să vă înconjoare ci rezolvaţi-le rapid în caz contrar vă puteţi trezi blocaţi şi nu ştiţi de unde vi se trage. Vor fi interesaţi de îmbunătățirea abilităților de comunicare prin educație continuă, învăţarea unei limbi străine și prin călătorii.
În sfera relațiilor personale vor trebui să se concentreze pe ce este a lor şi pe propria persoană sau pe cuplu, acolo unde este, să evite situaţiile de genul altele sunt mai importante, şi să se lase duşi de val. Ştiu că este dificil dar trebuie să aşternaţi mentalul cu afectivul pentru a găsi echilibrul interior de care aveţi nevoie. Nu este momentul să se gândească la conceperea unui copil. De asemenea, atenţie la relaţiile extra-conjugale că ar putea să o zbârcească rău de tot, mai ales în a doua parte a lunii.

Pentru cei singuri, persoana care va apărea în viaţa lor, le va transforma existenţa într-un vârtej, care îi va ţine mereu cu sufletul la gură, mai ales că relaţia se dovedeşte a fi una extrem de volatilă. Nu ezitați să spuneţi adevărul, fără a înfrumuseţa faptele, ca abordare este cea mai singura metodă de a fi crezuţi.

Dacă insist asupra sferei profesionale, o fac pentru că mi se pare important să subliniez că Gemenii vor experimenta multe lucruri interesante. Primul se va petrece probabil în prima decadă a lui iulie, celelalte se vor petrece undeva după 22 iulie. Evenimentul din prima decadă, 7 – 10 iulie, se referă la o promovare sau la o ofertă de muncă într-o altă instituţie, firmă mare ş.a. şi aş spune că este o funcţie de conducere. Aş vreasă dea o atenţie mai mare relaţiilor cu colegii, rutinei cotidiene căci, se pare, de acest lucu va depinde foarte mult cariera lor în viitor.

Financiar, Gemenii au o lună extraordinară

Dacă au propria afacere, este momentul să se gândească la extindere, dar să nu se grăbească să îşi pună ideile în practică încă. Nu de alta, dar vă veţi lovi de agresivitatea lui Marte, dacă scăpaţi ceva din vedere! Nu permiteţi ambiguităţi, nu vă arataţi slăbiciunile oricui chiar dacă sunt prieteni, în caz contrar, există un risc maxim să vă piară iniţiativa. Vă puteți crea propriile situații prin acțiuni de forţă, nu este nevoie să vă folosiţi farmecul personal şi nici să apelaţi la relaţii sociale, nu trebuie să depindeţi de nimic ci să fiţi voi, dar în acelaşi timp să daţi dovadă de tact, de diplomaţie şi de cooperare.

Financiar, au o lună extraordinară, fiind foarte bine aspectaţi. De altfel, influența lui Saturn poate fi remarcată în strategia financiară adoptată. Au inteligență financiară și îşi pot dovedi talentul prin investițiile care le fac dar și prin felul cum îşi cheltuie banii. Pentru mulţi Gemeni câștigurile vor veni din publicitate, din vânzări și tranzacţii imobiliare sau din acţiuni de bokeraj. Trebuie să ia măsuri pentru a reduce din împrumuturi şi să evite complicațiile financiare cu prietenii. Lucrurile se vor îmbunătăți până la sfârșitul lunii.

Sănătatea nu le va ridica probleme, în măsura în care au un regim de viaţă adecvat. Apelează la remedii naturale mai de grabă decât la cele alopate. Un mic dejun sănătos şi un prânz hrănitor sunt secretul pentru o viaţă sănătoasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top