Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar ianuarie 2019 Taur

Horoscop lunar ianuarie 2019 Taur. Anul debutează în forță pe toate planurile. Vei avea parte de o serie de schimbări importante în viață.

CARIERĂ ȘI BANI

Dacă te-ai plâns în 2018 că ai avut mult de muncit, stai să vezi cum începe anul. Nu trebuie să te debusolezi, căci tu ești în largul tău când ai ceva de făcut.

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Primele zile ale lunii vin cu contracte noi, cu surprize pe care nu ai cum să le refuzi pentru că sunt rentabile.

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Așadar, încă de la început de an îți umpli buzunarele și asta e o veste excelentă. Ai parte de tot felul de bonusări, de surse de venit neașteptate, semn că anul nu poate fi din ianuarie încolo decât unul bun.

RELAȚIE ȘI FAMILIE

Din punct de vedere relațional pot apărea anumite sincope în zona comunicării. Poate că lipsa timpului sau a dispoziției pentru discuții puerile vor fi cauzel răcirii în cuplu.

Orice ar fi, nu trebuie să neglijezi sub nicio formă relația ta de iubire. Ar fi bine să faci eforturi să comunici mai mult, să nu te aglomerezi foarte mult cu explicațiile și să faci tot posibilul să îți impui punctul de vedere, dar într-un mod frumos, elegant, așa cum știi să o faci.

SĂNĂTATE

Ai suficientă vitalitate, iar organismul tău parcă întinerește la început de an. Se recomandă totuși o scurtă detoxifiere, mai ales că ianuarie vine după perioada îndestulătoare a sărbătorilor de iarnă.

Sunt recomandate activitățile fizice în aer liber (schi, săniuș, jogging la miezul zilei când nu e așa frig afară) pentru a-ți menține energia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top