Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar decembrie 2018 Taur

Horoscop Lunar

Horoscop lunar decembrie 2018 Taur

Horoscop lunar decembrie 2018 Taur. Luna decembrie vine pentru nativii zodiei se preocupă mai mult ca oricând de viața personală.

Taurii care sunt singuri nu își imaginează să termine anul fără un partener de viață stabil, așa că luna decembrie va fi o adevărată provocare pentru ei. Vor ieși mai mult în oraș, vor avea parte de mai multe întâlniri și pentru unii se va găsi persoana potrivită.

Pentru alții, însă, s-ar putea să nu fie ceea ce căutau și la ce se așteptau, iar finalul de an îi va prinde extrem de dezamăgiți. Dacă vor renunța să fie negativiști și își vor deschide mai mult orizonturile, șansa poate fi de partea lor.

Cei care sunt deja într-o relație ar fi bine ca în luna decembrie să nu mai caute nodul în papură persoanei iubite, căci s-ar putea să se trezească în mijlocul unor certuri din care nu vor ști cum să mai iasă.

Nativii zodiei Taur pot întâmpina probleme la serviciu

Vei începe să visezi din ce în ce mai mult la viitor, iar luna decembrie te ajută să îți extinzi orizonturile. Vei vrea să faci mai multe schimbări în viața ta, fie că este vorba despre schimbarea locuinței sau despre schimbarea unui loc de muncă sau a orașului în care locuiești. Fii deschis tuturor schimbărilor, căci sunt de bun augur și anul viitor va începe mai bine pentru tine.

La serviciu, ar fi bine să îți termini sarcinile la timp și să nu rămâi cu lucruri nerezolvate în ultimele zile ale anului. Nu vrei să strici relațiile cu superiorii chiar în ultimele zile din decembrie, pentru că acest lucru ți-ar putea strica sărbătorile.

Nu se anunță probleme din punct de vedere al sănătății, dar nu ar strica să te odihnești mai mult și să iei niște vitamine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top