Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar ianuarie 2019 Rac

Horoscop lunar ianuarie 2019 Rac. Luna ianuarie va fi luna care va îndepărta vălul pe care îl aveai de mult timp pe ochi.

CARIERĂ ȘI BANI

Din punct de vedere profesional se remarcă o stagnare până pe 20 ianuarie, dată de la care îți reintri ușor în ritm și ești gata de lucruri noi.

Te identifici foarte bine în ianuarie cu acele persoane veșnic visătoare, dar care nu pun osul la treabă. Ceva te va trezi din această stare letargică și te va activa într-un mod surprinzător.

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Vei avea suișuri și coborâșuri din punct de vedere financiar, semn că trebuie să regândești complet felul în care gestionezi situația ta bugetară.

RELAȚIE ȘI FAMILIE

Relațional, apar tot felul de dileme (aici e partea cu vălul de pe ochi). Unele dintre ele se vor transforma în dileme și mai mari, altele se vor evapora ca prin minune.

Anumite persoane continuă să îți ascundă lucruri, iar cu cât te apropii mai mult de aflarea adevărului cu atât ești mai dispus să iei decizii radicale pentru binele relației tale și pentru confortul tău psihologic.

După cum vezi, chiar dacă par niște previziuni ușor de speriat, tot răul va fi spre bine, dar trebuie să vezi și tu evenimentele în această cheie. Altfel… te întorci iar și iar în același punct.

SĂNĂTATE

Nu apar probleme de sănătate. Nu sunt excluse însă răcelile sezoniere, așa că e bine să previi o gripă consumând alimente bogate în vitamina C, multe proteine și să faci și mișcare.

Apropo, nu mai ieși despuiat afară chiar dacă ești mai călduros de fel căci nu se știe când te prinde o viroză. Știi că bolile astea vin pe nepregătite, așa că nu ieși din casă fără o geacă groasă, fular, căciușă și mănuși!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top