Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar decembrie 2018 Rac

Horoscop lunar decembrie 2018 Rac. Pentru nativii zodiei Rac, ultima lună a anului vine cu decizii radicale pe care trebuie să le ia pentru destinul lor și pentru a fi fericiți.

Luna decembrie este așteptată cu multă nerăbdare de nativii zodiei Rac, pentru a-și surprinde prietenii și pe membrii familiei cu multe cadouri și cu momente de neuitat.

În plan sentimental, lucrurile sunt amestecate pentru mulți nativi, care încep să viseze cu ochii deschiși la niște momente care s-ar putea să nu aibă loc. Dacă vor reuși să coboare cu picioarele pe pământ, sărbătorile vor fi unele pentru ei extrem de fericite și pline de voie bună. În caz contrar, cineva apropiat s-ar putea să îi dezamăgească extrem de rău, așa că ar fi bine să fie realiști și să nu se își facă prea multe speranțe în legătură cu unele persoane.

Cei implicați într-o relație de mult timp au ocazia în luna decembrie să facă niște planuri de viitor cu persoana iubită. Unii își pot programa vacanța de luna viitoare, iar pe unii nativi îi poate prinde finalul anului într-un alt stadiu al relației. Totul depinde doar de ei și de ceea ce vor să facă mai departe.

Provocări la locul de muncă

La serviciu, un nou loc de muncă poate veni cu noi provocări, cu mai multe sarcini de lucru, dar și cu mai mulți bani în buzunar. Orele suplimentare au meritat pe deplin, iar acum unii nativi se pot trezi promovați ori mutați într-un departament mult mai bine plătit.

Între 12 și 14 decembrie ar fi bine ca nativii Rac să evite confruntările ori tranzacțiile, deoarece s-ar putea să iasă în pierdere. Cu mult tact și cu diplomație, cei mai mulți nativi vor intra cu dreptul în noul an.

Nu mai amâna anumite controale medicale și preocupă-te mai mult în această lună de starea ta de sănătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top