Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop anual

Horoscop Minerva 2019 Rac

Horoscop Minerva 2019 Rac. Anul 2019 ar trebui să fie un moment liniștit pentru nativii Rac. Efortul tău multifuncțional va fi dus la un nou nivel, astfel încât vei putea simplifica lucrurile din jurul tău.

Vei fi o adevărată binecuvântare și o forță de sprijin pentru familia și prietenii tăi în cursul anului. Trebuie să renunți la discreție în această perioadă pentru a fi ascultat de toată lumea. Aceasta va fi perioadă bună pentru tine să crești spiritual și personal pe o notă diferită. Apropo, pe parcursul anului, unii Raci trebuie să facă anumite schimbări dacă vor să continue relațiile actuale.

Există un nivel de responsabilitate mai ridicat decât în ​​mod normal, în viața ta, din cauza prezenței lui Saturn în domiciliu pe tot parcursul anului. Unii pot ocupa o poziție superioară la locul de muncă, alții vor face eforturi pentru un obiectiv pe termen lung, alții pot avea datoria și obligații față de membrii familiei ca obiectiv principal al anului, iar unii dintre voi vor învăța lecții despre cum trebuie să fie o dietă pentru sănătate, anul acesta.

Totuși, poți simți că până pe la începutul lunii martie 2019, viața ta este complicată și împovărată de unele întârzieri. Privește începutul anului ca pe un test de caracter care te vizează pe tine direct. Din martie până în septembrie astrele îți sunt alături și viața ta se va îmbunătății în mod vizibil.

La fel ca anul trecut, acesta este un an pentru a-ți gestiona mai bine energia și activitățile. Pentru a fi mai serios și pentru a fi un gânditor strategic atunci când vine vorba despre tine și despre obiectivele tale.

De asemenea, și anul acesta va fi un an educațional pentru urmărirea intereselor intelectuale și dezvoltarea spiritului, intelectului și cunoștințelor generale.
După 25 septembrie, accentul se va pune pe problemele de acasă, familie și emoții, întotdeauna cu un interes sporit pentru tine.

Are loc o nouă perioadă de creștere și expansiune psihologică. Călătoriile în străinătate, religia și filozofia încep să devină foarte importante pentru mulți ani de acum încolo. Există mari răsturnări de concepte religioase în viața și mintea ta. Îți vei schimba multe din aceste concepţii, rupându-te de tradiție. Este un proces pe termen lung, pentru unii, acest lucru se întâmplă de ceva timp, dar pentru alții este doar începutul.

Cele mai importante lucruri pentru tine acum sunt corpul, imaginea, aspectul personal, comunicarea și interesele intelectuale, interesele familiale și emoționale iar după 25 septembrie centrul de greutate se mută pe sănătatea și munca, problemele mai profunde ale vieții, transformarea personală, sexualitatea, viețile trecute, viață după moarte, reîncarnare, religie, filosofie, călătoriile în străinătate și învățământul superior.

Căile de împlinire pentru anul următor sunt comunicarea și interesele intelectuale până în casa, probleme de familie și emoționale și după 25 septembrie, prietenii, activitățile de grup și…astrologia.

Oportunitățile anului

Te ajuți foarte mult în acest an, cu îndeplinirea obligațiilor și a angajamentului pentru un proiect sau un obiectiv pe termen lung.

O decizie pe care o vei lua în perioada 15 ianuarie – 2 februarie 2019 poate stabili o suită de decizii personale care influențează restul anului. Cei născuți între 3 și 20 iulie se află cel mai mult sub lumina reflectoarelor.

Limitările anului

Nu te înfrunta cu oamenii care te subminează sau nu te întreba, inutil care este rolul tău în viață. Dacă vă cunoașteți abilitățile și descoperiți unde greșești în eforturile tale, nu va fi în interesul tău. Lunile martie-aprilie ar putea crea acest potențial.

Ca și anul trecut, Saturn în domiciliu, în semn opozabil, te forțează să te confrunți cu limitările fizice, să îți refaci imaginea de sine și conceptul de sine și să îți asumi mai multă responsabilitate. Anul care vine este un an pentru a face ceea ce trebuie făcut, indiferent de modul în care vă resimți acest lucru.

Domenii de interes

Dragoste: Persoanele Rac vor fi foarte mult mult angajate în relaţii e dragoste și afaceri în acest an. Ar trebui să fii mai atent la ce se petrece în spatele tău și la solicitările partenerului sau ale soțulu/soţiei în aceste perioade.

Cu toate acestea, poţi avea unele probleme, recunosc, ocazional, trebuie să percepi lucrurile în lumina lor reală pentru a ieși cu faţa curată din aceste situaţii. Nu privi latura întunecată a partenerului tău, ci concentrază-te pe partea luminoasă.

Vei fi tentat să treci dincolo de partea personală şi să îţi faci griji că vei avea probleme. Dă-i partenerului spațiu și nu îi sufla în ceafă şi nici nu îi pune lesă.

Undeva pe la începutul verii aşteapă-te la mai mult dinamism în relație. Vei putea să te impui mai mult ca acum. Abţine-te însă, de la tendinţa de al domina, deoarece acest lucru ti-ar putea crea greutăți. Totuşi persuasiune este de folos celor care sunt singuri şi doresc să atragă un partener.

Stabilitatea sentimentală va veni abia la sfârșitului anului. Acum se pot face planuri de nuntă. Deși multe apucături sunt văzute ca obstacole, vei evolua surprinzător în câmpul iubirii sau al căsătorie de data aceasta.

Pe de altă parte, multe relaţii vechi de prietenie s-ar putea termina într-un fel sau altul, undeva din mai până în iulie, o perioadă norocoasă pentru cei care doriţi o schimbare. Te poţi despărți cu bunăvoință sau dur, pentru că realizezi că unii oameni nu sunt pentru tine, ei vor una, tu vrei alta.

August și septembrie este o vreme pentru multe întâlniri romantice și poate fi chiar momentul când iubirea intră în viața ta.

Sugerez să nu ai prea multă încredere în nimeni și nu ceda în faţa presiunilor nedorite în familie. Păstrează-ţi intimitatea doar pentru tine și fă în aşa fel să ai şi timp să iubeşti. Uneori vei uita de familie și problemele sale iar ceea ce îţi distrage atenția s-ar putea sie faptul că te concentrezi prea mult pe carieră.

Fii precaut, deoarece poţi pierde anumite oportunități. Nu fi nici impulsiv şi nici irascibil, încercă să calmezi lucrurile din timp. Dacă simți că cineva încearcă să te domine este momentul pentru un dialog care să pună capăt poveştii cu calm. Sfârșitul anului aduce evenimente neaşteptate.

Carieră: aduce vestea cea mai bună a anului care va influența destinul multor Raci, deoarece unii vor face paşi serioşi în carieră. Unii vor ocupa de o poziție înaltă în ierarhia unor instituţii sau firme mari, în martie sau în august. După o analiză atentă a lucrurilor, unii vor decide că slujba actuală nu le oferă ceea ce au nevoie și schimbă, fără nici un regret macazul, spre altceva în lunile martie și iunie.

De asemenea, 2019, este anul care solicită anumite schimbări, majore aş spune, în viața profesională a Racilor, mai ales dacă este vorba despre vreo avansare şi nu de schimbarea locului de muncă.

Trebuie să-ţi schimbi concepţiile şi ideile care ţin de carieră. Ascultă-ţi vocea interioară sau intuiția, cum vrei să îi spui. Îndrăzneşte să arăți ce poți şefilor, oamenilor cu putere sau elevilor tăi pentru a te avea în minte. Totuși, nu pune prea mult accentul pe motivele pentru care o faci, deoarece acest lucru va duce la necazuri.

Prima jumătate a anului ar putea conduce nu doar la realizări la locul de muncă, la schimbarea acestuia, ci este şi un momnt bun pentru a-ţi planifica paşii pe care vrei să îi faci în carieră, pe termen lung.

Sunt de așteptat schimbări majore în a doua jumătate a anului 2019, când modul tău de lucru și abordarea muncii vor fi supuse unor schimbări nu doar de formă, ci de fond şi de structură. Practica va fi cheia progresului tău pe tot parcursul anului. Concentrează-te pe etica profesională, mai degrabă, decât pe viața personală, ca să ieși pe succes în acest an.

Financiar: Saturn în semn opozabil ţi-ar putea cere să trăieşti dintr-un anumit buget, oarecum limitat, fie pentru că obligațiile tale s-au majorat și îţi îngreunează finanțele, fie ai investit banii care nu îşi vor arăta roadele decât peste mai mulţi ani, iar angajamentele tale ar sunt ferme, în special în domeniul imobiliar și gospodărie.

Totuşi, în 2019, situația financiară a Racilor ar trebuisă fie, în general, bună. Pe măsură ce trece anul, poate exista o anumită presiune asupra finanțelor. Asigură-te că siguranţa financiară va fi în regulă pe tot parcursul anului. Este un moment, cum aminteam şi mai sus, în care trebuie să te încadrezi într-un anumit buget, să renunţe la autoindulgenţă ca să economiseşti mai mult.

Sunt multe căi de a face bani, totuși. Cu toate acestea, legalitatea lor trebuie verificată. Permite-ți mai multe găuri în buzunare sau în portofel pentru că după mijlocul anului, unele evenimentele la domiciliu ar putea necesita cheltuieli financiare serioase.

Dar, în acelaşi timp, trebuie să ştii că a doua jumătate a anului este mai favorabilă să faci bani pe scară largă. Investițiile pe termen lung și tranzacțiile imobiliare îţi vor aduce beneficii financiare apoi, pe tot parcursul anului.

Sănătate: Anul 2019 începe cu unele probleme de sănătate pentru tine. Cu toate acestea, pe măsură ce anul trece, îţi revi încet la starea de sănătate normală. Cu pace și liniște care predomină în jurul valorii de sănătate, nu trebuie să ceri nimic mai mult în acest an.

Saturn testează structura corpului, a oaselor și a metabolismului din trecut, în timp ce ce se află în semn opozabil. În cazul în care problemele de sănătate au apărut deja, ele sunt susceptibile de a se dezvolta într-un ritm alert sau sunt legate de eroare din modul de viaţă anterior şi care acum ar putea fi gestionată mai eficient.

Octombrie și noiembrie pot să arate un dezechilibru metabolic și nu ar strica o dietă adecvată. Este posibil ca anumite alimente pe care le consumai cu regularitate, acum să fie eliminate din alimentaţie.

Ca şi anul trecut, 2019 este un moment pentru a consolida conceptul de sine şi stimă de sine. Dacă concepția ta despre tine și talentele tale este nerealist de mare, Jupiter te va provoca să o verifici. Dacă este nerealist de scăzut, Jupiter o va ridica.

Saturn în casa terapiilor alternative te va face mai capabil să îţi asumați propria disciplină și un regim pe măsură. Este un an foarte bun pentru a pierde în greutate.

Pluto şi el, încă în Casa terapiilor alternative te ajută, să îţi schimbi optica asupra noţiunii de sănătate.

Planeta pentru sănătate este Jupiter, care în domiciliu fiind va face să fii conştient de propria sănătate în cea mai mare parte a anului. Acest lucru este, un semnal de sănătate pozitiv și întărește tot ceea ce am spus mai sus.

Trebuie să îţi hrăneşti mintea cu o alimentație potrivită așa cum îi dai şi corpului o alimentație corectă. Dar mintea se hrănește cu înțelepciune și adevăr. Asigură-te că ceea ce spui este pozitiv și constructiv mai ales atunci când vorbeşti despre corp și organe interne. Evită discursul excesiv, şuşotitul pe la colţuri, deoarece acest lucru îţi va slăbi energia necesară corpului.

Călătorii: Toate călătoriile vor aduce câștiguri, noi oportunități, recreere și multă bucurie de a trăi. Vei cheltui foarte mulți bani în deplasări și există probabilitatea și pentru a urma studiile în străinătate, tu sau copiii tăi. Şanse de a face un pelerinaj în locuri îndepărtate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top