Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Rac

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Rac. Se anunță o săptămână destul de liniștită pentru nativii zodiei Rac, însă nu ar fi rău să fie prevăzători în anumite situații.

Racii trec printr-o perioadă bună la serviciu și se simt în largul lor acolo unde lucrează acum, probabil de aceea ar putea să refuze anumite colaborări mai avantajoase din punct de vedere material. Cât timp pot evolua în acel loc, nu este nicio grabă pentru schimbare, deoarece pot învăța multe lucruri acolo unde lucrează acum.

Cu toate acestea, nu trebuie să se culce pe o ureche și trebuie să arate în această săptămână că sunt capabili să primească și mai multe responsabilități. Însă, odată cu responsabilitățile, pot veni și promovări sau măriri de salariu, iar orice ban în plus este un motiv de bucurie. Oricum, ai multe lucruri de cumpărat pe lista ta, așa că profită de oportunitățile care îți ies în cale.

De asemenea, nu ar fi rău nici să fii prudent în discuțiile cu superiorii și să nu intrați în discuții în contradictoriu.

Cei care nu au loc de muncă, au ocazia în zilele care urmează să cunoască anumiți oameni care să le promită un loc de muncă. Unii pot merge la interviuri și trebuie să fie cu băgare de seamă la lucrurile pe care le semnează, pentru a nu regreta apoi decizia luată.

Nativii zodiei, sfătuiți să nu se arunce într-o relație

Cât despre viața personală, lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine și nu ar fi exclus ca până la finalul săptămânii unii nativii ai zodiei să cunoască pe cineva interesant. S-ar putea, totuși, să nu fie chiar persoana pe care o așteptau.

Alți nativi pot reaprinde o relație din trecut, însă trebuie să fie prevăzători, pentru a nu suferi din nou. Ieșirile în oraș cu prietenii sunt ocazii perfecte pentru a socializa și pentru a cunoaște oameni noi și pentru a crea legături.

Nu sunt probleme din punct de vedere al sănătății, însă un stil de viață mai sănătos și o alimentație bogată în fructe și legume sunt de dorit în această săptămână.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top