Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar noiembrie 2018 Rac

Horoscop lunar noiembrie 2018 Rac. Soarele îți tranzitează casa iubirii în luna noiembrie și acest lucru te determină să te ocupi mai mult de acest aspect al vieții tale care îți lipsește de ceva timp.

Mai mult ca niciodată, vrei să ai o persoană specială alături de tine lângă care să visezi. Este luna în care știi să te pui în valoare mai mult și să lași în urma ta persoane care să viseze la tine și să își dorească să te aibă mai mult timp aproape.

Luna Nouă din 7 noiembrie 2018 este de bun augur pentru tine pentru a începe noi capitole în viața ta. Ești pregătit pentru tot ce îți rezervă viața și știi exact de ce ai nevoie.

În cazul în care ești deja implicat într-o relație, aceasta se poate consolida și poți adăuga noi cărămizi ei. Relațiile devin mai intense și nu este exclus să apară niște cereri în căsătorie sau vești despre un copil în familie.

Pot apărea și probleme în cuplu, însă comunicarea între parteneri va fi mai bună ca de obicei și veți putea trece mai ușor peste orice situație incomodă.

Și în carieră ești încurajat să ai mai mult curaj și să ai încredere în capacitățile tale. Poți să te afirmi la locul de muncă. Poți începe niște cursuri de specializare care îți vor prinde foarte bine sau poți chiar să îți schimbi locul de muncă dacă simți că te plafonezi.

Nu te apuca de multe lucruri în același timp

Ai mai des inițiative între colegi și fă-te remarcat în fața superiorilor, pentru că așa ai ocazia să câștigi mai mulți bani. La finalul lunii, ar putea exista niște discuții cu șefii, așa că dă totul pentru a face lucrurile bine la serviciu.

Nu te apuca de multe lucruri în același timp, deoarece s-ar putea să te simți lipsit de vlagă încă din prima lună. Chiar dacă ești entuziasmat de toate posibilitățile care ți se oferă, fii mai atent la starea ta de sănătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top