Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar octombrie 2018 Rac

Horoscop lunar octombrie 2018 Rac. Se anunță o lună complicată pentru nativii zodiei Rac, mai ales pe plan sentimental. Cei care sunt încă singuri au parte de multe frământări sufletești și de griji legate de statutul lor din familie.

Apasă pe zodia ta pentru a citit horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Când credeau că lucrurile încep să se așeze pentru ei, Racii simt că totul este dat peste cap, iar planurile pe care le-au făcut se duc pe apa sâmbetei. Retrogradarea lui Venus prin casa iubirii duce la confuzii, iar în această lună s-ar putea să nu mai fii prea sigur de sentimentele pe care le ai pentru cineva.

Nu lua decizii și nu încerca să legi relații în această lună, deoarece nu sunt de viitor și îți pot provoca multă suferință.

Cei care sunt deja într-un cuplu se gândesc la oficializarea relației și la un alt parcurs al relației, poate venirea pe lume a unui copil sau mutarea într-o casă nouă. Nu te grăbi să tragi concluzii în discuțiile cu partenereul de viață. Nu îți arăta latura geloziei, deoarece s-ar putea să intri în niște discuții din care nu vei ieși prea bine.

Urmează o perioadă plină și la locul de muncă, deoarece responsabilitățile sunt mai mari, iar așteptările și mai mari. Fii diplomat în discuțiile cu șefii și menține-ți argumentele, mai ales dacă știi că ești foarte bine pregătit.

Nativii zodiei, sfătuiți să aibă grijă pe ce dau banii

Nu te grăbi să arunci cu banii în stânga și în dreapta și drămuiește-ți bine fiecare leu, pentru a nu te trezi la finalul lunii că ai rămas fără bani. De asemenea, ar putea apărea și niște cheltuieli neprevăzute, așa că fii prevăzător. Apar oportunități reale de câștig, așa că profită din plin de ele, dar fă acest lucru inteligent.

Cât despre starea de sănătate, dacă ai niște probleme mai vechi de sănătate nerezolvate, acestea s-ar putea să îți dea mari bătăi de cap în luna octombrie și să te pună pe bară pentru câteva zile. Fii prevăzător și nu amâna anumite analize. De asemenea, ai mai multă grijă la situațiile stresante care îți pot cauza neplăceri la nivel emoțional.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top