Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Leu

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 1-7 Octombrie – Leu

Leu – aceşti nativi nu își doresc altceva decât să se odihnească. Poate şi pentru că multe din realizările lor au ţinut de drumuri care într-un final i-au epuizat. Totuşi, mai au încă de rezolvat mici probleme, cum ar fi contabilizarea beneficiilor şi cât de realiste sunt aşteptările lor. Abia apoi pot să purceadă la drum.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 1-7 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Vin bani pe o filieră foarte ciudată, ca şi cum aceste sume au transformat o prietenie într-o duşmănie. Luni, 2 octombrie fac planuri cum să mai obţină ceva bani sau să mai găsească o slujbă part time, sau stând de vorbă cu prietenii poate să le vină o idee din care să scoată bani.

Profesional, nu aş spune că există fluctuaţii sau instabilitate. Totuşi, le sugerez Leoaicelor să fie atente la ce spun şi cum spun, pentru că îşi vând prea ieftin ideile şi pe când se apucă de treabă constată că alţii fac deja ceea ce ele îşi plănuiau să înceapă. Altele doresc să o rupă cu angajatul şi să pornească pe propriile picioare dar nu prea ştiu cum să o facă. Să mai aştepte niţeluş, că o să vină apă şi la moara lor.

Pe 2 şi 3 octombrie fie rezolvă nişte probleme care ţin de casă, fie reuşesc să depună avansul pentru o locuinţă, fie găsesc casa viselor şi încep negocierile. Oricum aspectul nu este rău, ci dimpotrivă. Sau mai poate fi vorba despre o discuţie care vizează moştenirea unei case.

Pe 5 și 6 octombrie, Saturn și Luna Neagră din Săgetător le poate aduce repunerea pe tapet a unui proiect pe care l-au abandonat de ceva vreme, apoi un soi de revenire la gânduri mai bune, de pioşenie, le poate stimula generozitatea şi nevoia de a-i ajuta pe cei mai slabi şi se implică cu toate forţele în programe care ţin de asistenţa socială, în special copii sau bătrâni abandonaţi. Este posibilă o devoalare care ţine de credinţă şi odată în plus, le va întărâ convingerea că există o instanţă supremă care aranjează lucrurile aşa cum trebuie.

Durerile reumatice îi vor încerca pe cei vârstnici dar nici tinerii nu vor fi scutiţi de dureri articulare. Ba chiar i-aş avertiza să aibă grijă pe unde calcă, să nu se pomenească cu vreuna nefăcută.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top