Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva pentru lunile august și septembrie 2018

Astrologul Minerva a realizat principalele previziuni astrologice pentru ultima lună de vară și prima de toamnă. Iată ce ne așteaptă, conform Minervei!

Horoscop Minerva pentru lunile august și septembrie 2018:

BERBEC: Din punct de vedere afectiv, li se aprind calcaiele foarte repede. Cel mai bun lucru este sa cugete inainte de a se arunca cu capul inainte, inainte de o aventura. Ma refer la luna iulie, in mod special.

Ar putea ramane cu sufletul tandari la sfarsitul lui august si ar putea sa-si revina greu. Din punct de vedere al sanatatii, vor incepe vara in forta, pusi pe distractie, totul este sa stie masura.

Undeva in a doua decata a lui iulie, sa nu sara in apa. La sfarsitul lui august organismul incepe sa dea urme de oboseaza. Financiar, iunie si sfarsitul lui august le pot aduce fie o marire de salariu, fie posibilitatea de a promova, fie un job mai bine platit.

TAUR: Apar probleme mari din cauza geloziei. Orice relatie risca sa se incheie rapid si cu scantei. Nu trebuie sa se ambaleze, trebuie sa ia lucrurile pe rand.

Din punct de vedere al sanatatii, daca ar putea aduce marea la ei acasa ar fi perfect. Sunt nativii care greu se misca de acasa. Ceva mai tensionata va fi luna august cand trebuie sa gaseasca solutii si vor fi obligati sa isi ia o mini-vacanta.

Atentie la durerile de gat. Din punct de vedere financiar nu stau rau, cu chibzuiala merg mai departe. La inceputul lui iulie vor deschide ceva pe cont propriu, ceea ce le va da aripi. Vor fi la fel de atenti si cu buzunarul lor.

CITESTE SI: Previziuni karmice pentru următoarele trei luni: Zodiile care câștigă și cele care pierd totul

GEMENI: Pentru ei iubirea este un joc periculos. Vara aceasta s-ar putea indragosti intr-adevar si sa nu fie crezuti. Din punct de vedere al sanatatii va fi o continua vacanta, chiar daca merg la serviciu.

Nu se implica, au aceasta capacitate de a se detasa. Traiesc o perpetua vacanta. Trebuie sa decida unde vor pleca si sa ia trusa medicala cu ei. Atunci cand cred ca le merge bine, ar putea sa raceasca, sa faca o febra. Din punct de vedere financiar, vor avea stabilitate, in special pe comisioane. CITEȘTE CONTINUAREA AICI, PE KFETELE.RO.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top