Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop anual

Horoscop Minerva 2019 Gemeni

Horoscop Minerva 2019 Gemeni. Mulți dintre voi vor căuta un nou loc de muncă. Posibil ca tu să-ți dorești o schimbare în interesul tău profesional în anul 2019 și în funcție de momentul în care te-ai născut relațiile legate de acest semn vor determina ce parte a anului este bun.

Cei nascuti la începutul lunii aprilie, dar majoritatea vor găsi ceea ce vor căuta, undeva de la mijlocul lunii mai pana la sfarsitul lunii iunie. Relațiile și banii vor fi, de asemenea, probleme acute în această perioadă, iar pentru unii recompensa financiară mult așteptată va veni abia spre mijlocul anului.

Pentru alții, problema principală va ține de relații. În cazul în care acestea se rup acest lucrur se va petrece tot pe la mijlocul anului. Călătoriile și relațiile cele mai bune vor avea loc de la sfârșitul lunii septembrie până la sfârșitul anului.

Cu toate acestea, unele probleme pe care le-ai neglijat te vor urmări pe tot parcursul anului iar acest lucru ți-ar putea distruge planurile pe termen lung. Oamenii din jurul tău te pot descuraja, totuși să nu te deranjeze. Mergi înainte cu încredere și stil căci 2019 ar trebui să fie anul tău.

În timp ce Saturn se afla în propriul semn până în 2020, mulți dintre voi s-au simțit blocați în rutină, incapabili să facă schimbările pe care le-au dorit, dar acum, și încă doi ani deacum încolo vei avea parte de mai multe schimbări decât ţi-ai dorit vreodată. Acesta este o situaţie de genul fii atent ce-ţi doreşti că se poate împlini.

Uranus, planeta schimbării bruște și abrupte, a intrat anul acesta în Taur. Anul trecut a flirtat doar cu semnul. Așa că fii pregătit pentru multe schimbări abrupte în carieră, de imagine și în obiectivele tale. Dacă înveți cum să scapi de prietenii cu ghilimelele de rigoare, vei face față acestor acorduri de fineţe.

Pluto planeta transformării și reformării, a stat în casa a 8-a a intimităţii, a sexualităţii, a moştnirilor, a partajelor şi a investiţiilor pe termen lung, ani buni. Multe relații au fost rupte, dar s-u legat altele noi, care ţi-au schimbat imaginea.

Atitudinea faţă de dragoste și atitudine socială este complet schimbată și acesta este un proces pe termen lung, astfel încât este ușor de înțeles, deoarece multe prietenii și relații de dragoste au fost afectate. Atunci când nevoile tale legate de iubire se schimbă, viața sentimentală se schimbă şi ea.

La fel ca la sfârșitul anului trecut, eşti într-o perioadă de reorganizare financiară și de reducere a cheltuielilor. Este nevoie să gestionezi ceea ce ai într-un mod mai bun. Vorbim de nevoia de control din punct de vedere financiar și rațional, nevoia de a fi nu o persoană cu venituri mai mari, nici una cu venituti mai mici, ci una cu cheltuieli proporționale și echilibrate.

Bugetul ar putea fi unu auster până în septembrie, dar vei fi recompensat pentru disciplină după aceea, pe 16 noiembrie, când Jupiter va inta în Săgetător după 12 ani, aducând prosperitate și viață bună.

Principala provocare a anului viitor este echilibrarea casei, a vieții sentimentle și a carierei. Toată lumea are această provocare într-o oarecare măsură, dar a ta va fi foarte dramatică.

Cele mai importante domenii de interes din acest an vor fi finanțele, casa și familia, dragoste, distracția, creativitatea, activitățile de agrement până la 15 noiembrie și după 16 noiembrie, dragostea, călătoriile, studiile, religia, filosofia și cariera.

Calea celei mai mari împliniri va fi spiritualitatea, interesele caritabile și filantropice, casa și familia, activitățile de agrement, creativitatea, copiii și iubirea.

Oportunitățile anului

Venus va fi în Casa carierei și a afirmării personale între 3 – 30 aprilie, în Casa a 8-a a investițiilor pe termen lung și a moștenirilor, din 3 februarie până pe 4 martie, în Casa a 2-a a banilor câștigați din muncă proprie, între 2 și 30 iulie, în Casa a 5-a a investițiilor mici, între 24 septembrie și 16 octombrie iar în aceste perioade oportunitățile vor fi la tot pasul în condițiile în care Venus, stăpânește fluxul de numerar, dragostea, relațiile și ceea ce prețuiți cel mai mult și deoarece acestea sunt părți principale ale vieții de zi cu zi, ele pot fi îmbunătățite în tot acest timp.

Limitările anului

Saturn se va afla pe tot parcursul anului în Casa a 8-a care prin complexitatea ei poate să să aducă blocaje dacă sensul acesteia nu este înțeles cum trebuie. Saturn în Casa a 8-a aduce criza, atitudinea față de criză și de schimbare, resursele partenerilor noștrii, viciile, banii altora, taxele şi impozitele, divortul şi pensia alimentară, moștenirile și comisioanele de pe urma manipulării baniilor altora, dar mai ales aduce investițiile pe termen lung.

Acele proiecte în care banii au fost chibzuiți vor aduce foloase, dar părerea mea este că marile probleme și limitări se vor referi la investiții, partaje, taxe și impozite, nu doar pentru cei care au afaceri. Atenție la perioada 4 aprilie și 16 mai când angajamentele vă provoacă să luați decizii. Nu te grăbi.

Domeniile de interes

Dragoste: Viața sentimentală va fi destul de condimentată și de emoțională în acest an. Vor exista oportunități pentru a repune pe picioare relația cu partenerul dacă asta îţi doreşti. Deși sunt posibile unele dezamăgiri și nemulțumiri, vei putea să îţi pui în valoare felul de a fi ca să recâștigi terenul pierdut.

Cu ajustările făcute, poţi reaprinde flacăra iubirii și să îl faci partenra/ul tău să simtă că este omul cel mai important din viața ta. Deși este încăpățânat din fire, vei fi în stare să te împaci cu el și să duceți relația la un alt nivel, consolidând-0.

Dacă nu ești căsătorit, pe la mijlocul anului iubirea bate la ușă, poate apărea cineva dar lucrurile s-ar putea complica pentru că nici unul, nici celălalt nu vreți să recunoașteți că v-ați îndrăgostit și nu știți cum să renunțați la cineva din Trecut sau cum să ieșiți dintr-o relație care nu vă mai aduce nimic. Lăsa lucrurile să meargă de la sine deoarece în timp, se pot transforma, în ceea ce îți dorești. În cele din urmă, se va așterne liniștea și armonia în viața ta.

De asemenea, este un moment în care ți se recomandă să eviți confruntările cu partenerul. În schimb, rezolvă problemele ocazionale și nu lăsa ego-ul să ți se urce la cap.

Pentru cei căsătoriţi, sunt de așteptat unele rupturi și obstacole în viața de familie. Ar trebui să revi la sentimentel mai bune, să nu mai lași prietenii să-ți conducă viața pentru a evita rupturile în viața personală. Emoțiile puternice îți pot bloca evoluția, totuși vei putea progresa pozitiv în relațiile de acasă.

Nu trage concluzii impulsive cu privire la problemele familiei în această perioadă. Fă-ți timp și meditează asupra argumentelor pro și contra înainte de a lua o decizie. Fii gata pentru o împăcare spontană, pentru că aceasta este singura modalitate de a păstra liniștea și armonia acasă. Urmărește-ți intuiția pentru a câștiga dacă vrei să câștigi pe frontul personal în cursul lui 2019.

Venus își arată din nou influența asupra relațiilor personale și sentimentale care ar putea să treacă printr-o schimbare în lunile mai și iunie. Poți întâlni, de asemenea, mulți oameni importanți care să se transforme în prieteni de suflet pentru sunt pe aceeași lungime de undă cu tine.

Descoperind că ai o abordare greșită a situației poți influența relația dintre tine și celălalt în august și septembrie, ca de la începutul lui octombrie să simți o îmbunătățire a situației, iar pe de altă parte, că începe o perioadă de extindere a parteneriatelor.

Cariera: Viața profesională este destul de bună, însă nu te poţi ridica singur, numai lucrul în echipă îţi va plăti dividende consistente şi îţi va susţine cariera. Deşi îţi doreşti să ai libertate de acţiune, cel mai bine este să continui în grup. Prin aceasta ai putea câștiga inima colegelor și a colegilor datorită înțelegerii.

Convorbirile și discuțiile ar putea să te arunce în probleme legate de relațiile profesionale. Refă canalul energic în mod corespunzător fără a pierde din vedere înțelegerea și ambițiile. Influxurile planetare vor fi capabile să te ghideze pe măsură ce lucrurile progresează până la sfârşitul anului, în această notă. Oricum perspectivele în ce priveşte cariera sunt foarte bune până la sfârșitul anului.

Venus poate fi implicată aici numai dacă eşti în căutarea unui salariu mai mare, în cazul în care ţi se refuză, atunci schimbarea s-ar putea produce undeva în lunile mai sau iunie.

Cei născuți în perioada 21-28 mai ar putea decide să intre într-un domeniu nou complet diferit de ce au făcut până acum, de la sfârșitul lunii martie. Zilele de 1 – 7 iunie sunt cele mai bune pentru căutarea unui loc de muncă în domeniul creativ sau artistic.

Financiar: anul 2019 promite vești bune. Investițiile pe termen lung vor deveni promițătoare acum, pentru că ai fonduri pe care să te bazezi. Acest lucru îţi va îmbunătăți starea interioară crescâd nivelul de optimism.

Totuși, nu te răsfăța prea mult, deoarece fondurile ar putea scădea în curând. Îţi recomand să fii atent la cheltuieli pe tot parcursul anului. În schimb, 2019 este un moment bun pentru a investi în planuri pe termen lung și în proiecte imobiliare. Unii dintre apropiați ar putea abuza de faptul că se tot împrumută la tine de bani, ai grijă.

Undeva, la sfârşitul lunii iunie, poate chiar mai repede, va trebui să iei o decizie importantă cu privire la viitorul tău financiar.

Alegerea trebuie făcută îmbinând plăcerea pe termen scurt cu planurile constructive pe termen lung. După prima jumătate a anului, deși fluxul de numerar s-ar putea reduce, aşteptă-te la o perioadă în care să tragi, din greu, la muncă. Banii vor veni din surse diferite, moment numai bun pentru a stabili un nivel stabil de cheltuieli. Cu toate acestea, deciziile pe care le-ai luat din aprilie până în iunie îţi vor permite să trăieşti din felul în care ţi-ai chibzuit bugetul.

Afacerile financiare comune pot oferi unele îmbunătățiri, dar nu pe termen lung.

Sanătate: În anul 2019, starea generală în ce privește sănătatea fizică și psihică este bună. Vei putea să îţi gestionezi sănătatea și obiceiurile ca niciodată. Cu toate acestea, sensibilitatea ta și dorinţa de a face ceea ce trebuie făcut ar putea juca un rol negativ, provocând câteva perioade de oboseală intensă și stări de somnolenţă.

Ia măsuri pozitive pentru a evita complicațiile de sănătate inutile. De exemplu, odihneşt-te mai mult, întinereşte-ţi spiritul prin ieşiri în natură. Reîncarcă-ţi bateriile interne ori de câte ori ai ocazia. Canalizează energiile spre ceva constructiv. În acest fel, vei putea să îţi valorifici potențialul, generând bunăstare generală. Cu toate acestea, nu te obosi prea mult, deoarece ar putea duce la consecințe grave asupra sănătății mai târziu.

Gâtul ar putea fi unul din punctele tale sensibile. Fii conștient de faptul că incapacitatea de a-ţi exprima sentimentele este un factor care contribuie la stabilitatea sănătăţii tale.
Pentru cei care suferă de probleme respiratorii sau afecțiuni bronșice, perioada 10 august – 2 septembrie este un moment în care ar trebui să faci o cură de tratament în una din staţiunile balneare de pe Valea Oltului.

Călătorii: anul este bun pentru călătoriile de afaceri. Există și o mare probabilitate ca parte din aceste negocieri să se ducă în străinătate. De asemenea, este un moment bun pentru a pleca în străinătate la studii superioare sau penru alte activități academice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top