Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 2019 Scorpion

Horoscop anual

Horoscop Minerva 2019 Scorpion

Horoscop Minerva 2019 Scorpion Pentru cei născuți sub semnul Scorpionul, se anunță lansarea unei noi activități, o parte importantă într-o nouă întreprindere, căci fără tine nimeni nu mișcă nimic.

Munca cu două, trei persoane va armoniza energiile adunate în semnul tău, în special din martie până în septembrie. Am putea spune că Roata Universului de-acum lucrează în favoarea ta.

După șapte ani în care a stat în Casa a 6-a, a sănătății și a rutinei de fiecare zi dar și a relațiilor cu colegii de muncă, volatilul Uranus a trecut pentru următorii 7 ani, în semnul Taurului și în Casa a 7-a a felului în care te regăsești în societate, a parteneriatelor de orice fel și a terapiilor alternative, a contractelor și a consilierii. O mare parte a volatilității emoționale din ultimii șapte ani de acum se calmează.

Te vei concentra mai mult pe creativitatea personală și vei continua să-ți trăiești viața la fel de intens. Intri într-o perioadă extrem de creativă a vieții. Acest lucru li se va întâmpla chiar celor care nu sunt profesioniști. Nu este o idee proastă de găsi un hobby creativ în aceste zile.

Încă de anul trecut, Saturn te-a ajutat. Acest lucru spune despre creativitatea personală și sentima de sine că sunt acceptate și aprobate de cei care au autoritate asupra ta, că viața este susținută de puterea știută și neștiută, că poți fi cine vrei să fii și că vei avea succes în carieră.

Și anul trecut a fost un an pentru carieră dar și un an social. Această tendință va continua și 2019. Extinderea socialului va ține de prieteni și de munca în colectiv. Mai târziu după 25 septembrie, Venus va parcurge Casa a 12-a a spiritualității și a lucrurilor ascunse, devenind mult mai importantă și aducătoare de fericire.

Acest lucru va aduce beneficii financiare importante și subtile, de asemenea. Cele mai importante domenii de interes ăn 2019 vor fi finanțele, casa și familia, copiii, creativitatea, plăcerea personală și afacerile de dragoste, religia, filosofia, învățământul superior, prietenii, organizații și activități de grup iar după 25 septembrie și spiritualitatea.

Căile cele mai împlinite în anul următor sunt prieteniile, organizațiile și activitățile de grup până pe 25 septembrie și spiritualitatea după 25 septembrie cu dragoste, dragoste și activități sociale.

Poți, de asemenea, să te implici în activități mai plăcute, cum ar fi călătoriile cu prietenii sau găsirea unui partener de suflet în lunile mai și iunie, luni ideale pentru asemenea împliniri.

Schimbările bruște în relațiile apropiate se pot manifesta din octombrie până la sfârșitul anului. Cei care s-au nascut în ultima săptămână a lunii octombrie și în prima săptămână din noiembrie, vor simți din plin, acest lucru.

Oportunitățile anului
Cu Pluto și Uranus în semne de pământ și cu Neptun în semn de apă, în domiciliu, ești bine susținut în mare parte în tot ceea ce încerci să faci în acest an. Uranus în Taur, din februarie până în iunie, poate aduce perioada cea mai productivă a anului.
În ceea ce privește lucrul cu propriile tale idei sau sentimentul că deții monopolul complet asupra situației, trebuie să aștepți luna octombrie și luna decembrie.

Limitările anului
Acesta este un an ideal pentru a renunța la trecut și pentru a moderniza multe dintre căile tale de a face lucrurile. Încă de la începutul anului îți dai seama că viața ta va fi mai ușoară.

Te vei confrunta doar cu conflicte inutile în jurul tău, argumentând cu lucruri vechi pe care, oricum, nu le mai poți schimba. Martie este luna pe care trebuie să o lași să treacă, apoi viața va intra în topica ei normală.

Domenii de interes

Dragoste:

Casa a 7-a, a căsătoriei și a parteneriatelor de orice fel, devine din ce în ce mai puternică pe măsură ce Urasnu începe să-și impună legea. Pe de altă parte, ai libertatea de a modela această zonă, așa cum dorești. Universul nu te va împinge nici într-o direcție, nici în alta.

De obicei, acest lucru arată un tip de stare interioară. Scorpionii singuri au tendinața de a rămâne singuri iar cei căsătoriți vor tinde să rămână căsătoriți.

Deși Casa a 7-a nu este atât de importantă, Nodul de Nord pe pragul de atrece din Casa a 10-a în Casa a 11-a, arată că este axa care îți va aduce împlinirea. Dacă ești căsătorit, faci totul pentru a aduce mai multă dragoste în căsătorie. Cei singuri ar trebui să caute relații serioase și să-și îmbunătățească abilitățile sociale.

Principala activitate socială din acest an este ține de domeniul prieteniei. Acest lucru te arată fericit și interesant. Cercul tău social se va extinde. Prietenii noi și semnificativi vin sau revin în viața ta. Beneficiezi atât din punct de vedere social, cât și din punct de vedere material la aderarea la diverse cluburi. Noii tăi prieteni vin atât cu bucurie, cât și cu oportunități financiare. Învață că bogăția nu înseamnă doar bani în bancă și un portofel cu teancuri de bancnote, bogăție poate însemna și prietenii pe care îi ai.
Cei aflați la prima căsătorie au un an de consolidare a statutului spcial. Cei care sunt deja la a doua căsătorie, se vor confrunta cu adevărate crize. Dacă ești la a doua căsătorie, aceasta este testată, rearanjată, restructurată, reorganizată. Ea poate sau nu poate supraviețui testelor care vor urma, de tine depind răspunsurile pe care le vei da.

Numai acolo unde există iubirea adevărată și un scop comun mariajul va supraviețui. Cei care doresc să se căsătorească pentru a doua oară, au nevoie de răbdare în 2019. Aspectele nu par a fi de bun augur pentru acest lucru. Depășirea fricii este principala problemă.

Clopotele de nunta pot bate, cu siguranță. Persoana pare bogată și educată și este interesată să îți susțină obiectivele financiare. Ai putea să întâlnești această persoană în timp ce îți urmărești obiectivele financiare, poate la bancă, la biroul unui broker sau chiar la locul de muncă. Mai mult, este o persoană care ar putea fi implicată deja, într-un fel, în viața ta financiară .

Cei singuri vor avea ocazia să întâlnească o persoană specială în perioada 5 martie – 20 mai. Viața ta socială este foarte activă, iar Venus, planeta iubirii îți va fi alături deoarece ea nu va retrograda în acest an.

O perioadă benefică este din 17 mai până în 29 iunie. Poate supraviețui această reloație ce pare înfloritoare? Venus împlinește iubirea dar uneori, mai aruncă minuscule blocaje pentru a testa trăinicia relației.

Surprinzător pentru voi, este un an pentru regândirea și reevaluarea relațiilor de dragoste și este posibil ca multe relații să nu supraviețuiască acestei reevaluări.

Scorpionii care au copii aflați la vârsta căsătoriei pot auzi clopote de nuntă și în acest an. Dar s-ar putea să nu fie o căsătorie în sens real, ci o căsătorie în scopuri practice. Acești copii au aspecte sociale excelente în general. Problema majoră într-o relație pentru ei este nevoia imperioasă de libertate personală.

Trebuie să înțeleagă că o relație, prin definiție, înseamnă o limitare a libertății personale. Aceasta va fi o pilula amară pentru ca ei să o înghită.

Carieră:

Investitorii profesioniști ar trebui să se uite la domeniul sănătății pentru oportunități de profit la companiile producătoare de medicamente, produse farmaceutice, la producătorii de alimente sănătoase, la companiile care produc medicamente pe bază de plante, la producătorii de materiale chirurgicale sau medicale etc.

Jupiter vă guvernează finanțele din Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie, a bunurilor pe care le dețin și a stimei de sine. Prietenii și există mulți noi în acest an, sunt un factor important în câștigurile tale. Calitatea de membru al unui club va ajuta, de asemenea, soldul bancar.

A face bani, anul acesta pare să fie o activitate personală, individuală. Trebuie să existe însă și un spirit de echipă, fie că este vorba de oamenii pentru care lucrați sau de cei implicați prin asociere.

Trebuie să aduni o echipă financiară puternică în jurul tău. Investitorii profesioniști ar trebui să privească companiile de știință și de înaltă tehnologie pentru șansa unui profit bun, deoarece prin polaritate, Casa a 8-a te susține în ceea ce faci.

După 3 decembrie, Jupiter se va muta în Capricorn, în Casa a 3-a a comunicării. Acest lucru va schimba cu adevărat imaginea financiară spre bine. Deocamdată, intuiția și îndrumarea spirituală vor fi principalii factori ai bogăției. De fapt, acestea vor fi drumul spre resursele materiale. Întotdeauna va fi scurt, dar în acest an îl veți vedea grafic, ca să spun așa.

Trebuie să ai încredere în intuiție acum, chiar dacă ai avut câteva eșecuri. Se pare că sunt doar eșecuri, dar vei vedea logica din spatele lor mai târziu. Un moment de intuiție reală merită mulți ani de muncă grea.

Cu Jupiter în casa a 3-a, vei deveni mult mai vocal și mai caritabil. Dacă participi la acțiuni cu scop caritabil, atunci vei fi cu atât mai mult generos. Vei fi mai idealist și în privința modului în care îți câștigi banii, asigurându-te că este benefic și nu faci rău celor din jur.

Va fi o perioadă în care vei aprofunda înțelegerea legilor spirituale și acestea sunt adesea în contradicție cu economia standard și cu toate acestea vei da dovadă de spirit întreprinzător, vei fi clar și concis în acțiunile tale.

Persoanele care caută un loc de muncă au un an în care vor continua să caute până vor găsi ceea ce doresc. Eclipsa totală de Soare din 2 iulie ar putea provoca unele schimbări în situația curentă a locului de muncă, poate și o schimbare de loc de muncă, iar în afară de asta, lucrurile par liniștite.

Cariera, de asemenea, se menține în trend. Cea a 10-a nu este o casă puternică și pare să nu îți oferă prea multe dincolo de elementele de bază. Principalul este că te afli în locul în care dorești să fii și nu ai nevoie să tragi din greu pentru moment.

Ambițiile par mai puternice iar avansarea cel mai probabil va avea loc între 22 iulie până pe 22 august, din 6 septembrie până pe 3 octombrie, din 13 octombrie până pe 22 noiembrie este, de asemenea, o perioadă pentru o carieră rezonabilă.

Financiar:

Banii și finanțele au suscitat puternic interesul, de mai mulți ani, iar această tendință continuă și în anul viitor. Cu Jupiter, în Casa a 2-a, ești personal interesat de un plan de finanțare, ia deciziile singur, nu delega aceste lucruri altora.

De asemenea, înțelege în mod corect că tu ești cea mai bună investiție. Investiți în tine însuți/însăți te-a făcut o persoană mai bună, mai folositoare, mai productivă cu o valorare proprie pe piață.

Adesea, atunci când planeta bunăstării se află în casă de bani, există tendința de a aduce succesul, de a crea imaginea bogăției, de a se arăta așa cum este. Aspectul personal și comportamentul, în general, joacă un rol neobișnuit de important în câștigurile salariale.

Cu acest tip de aspect, există o legătură puternică între stima de sine, încredere și câștiguri. Acum, acest lucru este valabil pentru majoritatea oamenilor, dar pentru este mai ales pentru tine. Când stima de sine este ridicată, câștigurile sunt ridicate.

Când respectul de sine scade, veniturile tind să scadă. Reversul este, de asemenea, adevărat. Când scad câștigurile, stima de sine este afectată chiar dacă lucrurile nu s-au întâmplat din vina ta proprie. Acum este nevoie să decuplezi aceste două probleme din mintea ta. Ești mult, mult mai mult decât soldul bancar.

Oscilațiile lumii financiare, care tind să fluctueze prin natura lor, nu ar trebui să te facă să te îndoiești de tine niciodată deoarece ești o persoană de valoare asemenea tuturor celorlalți.

În general, câștigurile vor fi mult mai mari decât au fost anul trecut. Saturn, care îți dădea o anumită rezistență, a ieșit din aspectul stresant. Stima de sine este, de asemenea, mult mai bună anul acesta, din același motiv.

Planeta ta financiară, Jupiter, este în domiciliu, în Săgetător, pentru cea mai mare parte a anului. Capricornul este semnul care guvernează rigurozitatea și munca. Câștigi bani în 2019, dar atenție, nu este aspectul pentru câștigurile la loterie.

Câștigurile provin din munca proprie. Vei fi un cumpărător foarte atent în aceste zile și, de asemenea, vei economisi mai mult dar vei investi în lucruri perene.

Sănătate:

Aproape toate planetele pe termen lung fac aspecte frumoase pentru tine, iar Casa a 6-a nu este chiar o casă puternică deși Neptun stă să intre acolo, unde mai este și Chiron.

Este ceva de vindecat la nivel sufletesc și Neptun poate da o mână de ajutor la asta. Mesajul este clar. Sănătatea este bună. Vitalitatea ridicată. Nu trebuie să acordzi prea multă atenție problemelor de sănătate sau să faci schimbări importante.

Sigur, vor exista perioade de slăbiciune în 2019 dar este mai ușor decât în alte perioade, iar acestea vor fi tendințe pe termen scurt, cauzate de planetele rapide care tranzitează casa. După trecerea lor, sănătatea va reveni la standardul obișnuit.

Marte este planeta sănătății deoarece ea stăpânește semnul Berbecului în care cade Casa a 6-a. Marte are în stăpânire ca și Pluto, organele sexuale ale bărbatului, iar Berbecul, alături de Scorpion este unul dintre semnele cele mai sexuale ale zodiacului. Deci, va fi nevoie să se acorde mai multă atenție acestor organe.

Problemele de sănătate, dacă ar apărea, ar tinde să înceapă de acolo. Sănătatea lor este un bun medicament preventiv. Activitatea sexuală ar trebui să fie echilibrată. Nici prea mult, nici prea puțin.

Organele sexuale în sine pot fi întărite prin numeroase terapii naturale și fără medicamente, cum ar fi reflexoterapia, picioare și mâini, kinetoterapia, acupunctura, shiatsu, herbologie, homeopatie, esențe florale, naturopatie.

Marte mai stăpânește și activitatea fizică. Sport și exerciții de forță. Sănătatea pentru tine este mai mult decât absența bolii, înseamnă mișcare fizică și atletică.

Un antrenament la sala de sport sau pe pista de alergări ar trebui să facă parte din regimul tău de viață. Marte se mișcă rapid în anul următor, ceea ce demonstrează o sănătate bună, încredere în mișcarea fizică.

El va trece prin nouă din cele 12 Semne și Case ale temei batele în anul următor, după ce va ieși din domiciliu pe 14 februarie. Nevoile și atitudinile față de sănătate se vor schimba însă destul de repede. Acei Scorpioni care au probleme de sănătate ar putea primi ajutor sau se vor vindeca rapid, printr-o varietate de moduri și printr-o varietate de mijloace.

Eclipsa totală de Soare de pe 2 iulie i-ar putea forța pe unii dintre voi să facă schimbări pe termen lung în regimul de sănătate, dar altul decât acesta, starea de sănătate fiind la standarde ridicate.

Nici o veste însă nu este pe de-a întregul bună. Sănătatea unui părinte sau a unui bunic, a unui mentor cu figură parentală pare să te preocupe. Este necesar să se acorde mai multă atenție coloanei vertebrale, genunchiului, poziției posturale a scheltului și a dinților. Dieta este un factor important aici. Terapiile spirituale vor aduce mari beneficii.

Sănătatea copiilor pare a fi în trend, dar trebuie să fie mai atenți la modul în care experimentează orice pe ei. Au nevoie de testarea limitelor lor fizice, dar trebuie să fie siguri că aceste experimente sunt constructive și nu distructive. Terapiile de dezintoxicare par puternice pentru ei. Și aici sunt importante coloana vertebrală, genunchii, postura și dinții.

Cele mai bune perioade de sănătate, în general, vor fi de la 19 februarie până în 20 martie, 21 iunie – 22 iulie și 23 octombrie – 22 noiembrie.
Cele mai stresante perioade de sănătate în general vor fi de la 21 ianuarie – 18 februarie, 20 aprilie – 21 mai și 23 iulie – 23 august. Încearcă să te odihnești și să te relaxezi mai mult în aceste perioade, dar fără a intra în panică, vor trece.

Călătorii:

Va fi un an bun pentru așa ceva încă de la începutul anului când s-ar putea să plecați undeva departe. Te vei bucura și de călătorii legate de muncă, celebrele delegații iar undeva pe la jumătatea anului este posibil să mergi în străinătate. Fii prudent în timp ce călătorești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top