Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar ianuarie 2019 Scorpion

Horoscop lunar ianuarie 2019 Scorpion. Anul 2019 începe pentru nativii zodiei Scorpion cu dorința de schimbare. Cei mai mulți nativi vor încerca să facă lucruri care au fost imposibile pentru ei în ultimii ani și chiar din primele zile ale anului vor vrea aceste schimbări.

Acest lucru se remarcă mai ales în plan afectiv pentru nativii zodiei Scorpion, care își doresc să ducă relația în care se află la un alt nivel. Cei care sunt de ceva timp într-o relație dar nu au avut curajul să avanseze în relație vor parcurge pași importanți în relație. O logodnă sau chiar o căsătorie bat la ușă pentru unii nativi ai zodiei.

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Alții, în schimb, vor lua lucrurile mai ușor și se vor muta cu persoana iubită, dar pentru ei, chiar și acest lucru va fi extrem de important.

Nativii Scorpion care sunt singuri sunt mai dispuși pentru găsirea unei persoane speciale. Unii dintre ei nu vor mai dori aventuri și vor căuta din ce în ce mai mult o relație stabilă. Iar astrele par de partea acestor nativi în luna ianuarie. Unii dintre ei pot găsi pe cineva la locul de muncă, alții pot cunoaște pe cineva într-un cadru neașteptat.

Nativii zodiei Scorpion pot încheia afaceri avantajoase

Eclipsele din luna ianuarie le oferă nativilor zodiei Scorpion șansa unor călătorii. Fie în interes de serviciu, fie niște călătorii personale, aceste plecări în țară sau în străinătate îi pot ajuta pe acești nativi să cunoască oameni noi și să lege relații de lungă durată.

Unii pot încheia niște afaceri avantajoase și pot câștiga și niște bani de pe urma acestor călătorii. Ar fi bine, însă, să fie atenți la aceste călătorii și să aibă mai multă grijă de starea lor de sănătate și la schimbarea fusului orar. De asemenea, să aibă grijă și de bagaje și de accidentele care pot apărea în călătorii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top