Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop ianuarie 2019 Capricorn

Horoscop Lunar

Horoscop ianuarie 2019 Capricorn

Horoscop ianuarie 2019 Capricorn. Pentru nativii zodiei Capricorn, anul 2019 va fi cel mai bun an din ultimii 9-12 ani. Luna ianuarie debutează cu multe daruri de toate felurile, o să fie nevoie și de o mai bună mobilizare din partea ta pentru primi tot ceea ce vi se oferă.

Dacă anii trecuți au fost plini de frământări pentru mulți nativi ai zodiei, lucrurile parcă încep să se limpezească pentru ei și să primească răspunsurile la întrebările pe care și le-au tot pus.

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Drumurile încep să se deschidă și din punct de vedere al carierei, iar locurile de muncă la care aspirau cei mai mulți Capricorni vor începe să devină accesibile pentru ei. Poate pleacă cineva sau superiorii au încredere suficientă încât să lase proiectele pe mâna acestor nativi, este clar că ceva începe să se schimbe.

Eclipsele din ianuarie vor afecta, însă, zona sentimentală, așa că mulți nativi se vor trezi părăsiți de partenerul de viață fără prea multe explicații. În general, motivele vor fi legate de timpul mult prea puțin petrecut împreună în detrimentul muncii.

Sfatul astrologilor pentru luna ianuarie și nu numai este ca nativii zodiei Capricorn să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională. Altfel, despărțirile vor fi unele răsunătoare și fără șanse de împăcare.

Nativii zodiei Capricorn, sfătuiți să nu dea bani cu împrumut

În ceea ce privește banii, nativii zodiei sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție cheltuielilor și să evite împrumuturile de orice fel. Să se descurce cu ceea ce au și să învețe să mai economisească.

Nu sunt recomandate în prima lună a anului tranzacțiile riscante, dar nici să îi împrumute pe cei din jurul lor, deoarece riscă să rămână fără bani.

În luna ianuarie, Capricornii sunt sfătuiți să facă niște analize și niște controale de rutină pentru a vedea dacă sunt în regulă. Iar prima lună a anului pare a fi cea mai bună perioadă pentru astfel de investigații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top