Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar octombrie 2018 Capricorn

Horoscop Lunar

Horoscop lunar octombrie 2018 Capricorn

Horoscop lunar octombrie 2018 Capricorn. Când credeau că lucrurile încep să se schimbe pentru nativii zodiei Capricorn, de fapt încep să se complice, mai ales din punct de vedere sentimental.

Apasă pe zodia ta pentru a citit horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Cei care sunt singuri sau au început o relație de puțin timp și-ar putea da seama în această lună că nu văd un viitor alături de acea persoană. Confuzia în care intră îi va urmări întreaga lunăș Venus, guvernatoarea iubirilor Capricornilor, începe retrogradarea la 5 octombrie, iar acest lucru va aduce mult stres în viața nativilor Capricorn.

Te poți simți atras de mai multe persoane, poți chiar începe două relații în paralel, așa că ar fi bine să știi în ce ape te scalzi, deoarece dacă alergi după doi iepuri s-ar putea să nu prinzi niciunul.

De asemenea, s-ar putea să descoperi că ești foarte atras de cineva din grupul de prieteni și să te grăbești să transformi amiciția într-o poveste de dragoste. Nu te arunca în luna octombrie cu capul înainte, deoarece s-ar putea să regreți alegerile făcute.

Cei care sunt într-o relație de mult timp au parte de o perioadă liniștită și de planuri frumoase.

Venus guvernează și cariera Capricornilor, iar retrogradarea din luna octombrie vine cu probleme și în planul carierei. Unii nativi își pot pierde locul de muncă în această lună. Pentru alții, luna vine cu mai multe proiecte noi sau cu contracte, însă trebuie să aibă multă grijă la ceea ce semnează.

Amână cumpărarea unor lucruri de care nu ai nevoie

Fii atent pe ce se duc banii în această perioadă, deoarece perspective de avansare la muncă nu există, iar dacă intri în conflict cu șefii s-ar putea să te trezești în imposibilitatea de a face anumite plăți. Prin urmare, amână anumite cheltuieli pe care voiai să le faci și păstrează banii pentru zile negre.

Este perioada ideală în care te poți ocupa de recuperare, de tratarea unor afecțiuni mai vechi și de niște clipe liniștite alături de cei dragi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top