Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar decembrie 2018 Capricorn

Horoscop Lunar

Horoscop lunar decembrie 2018 Capricorn

Horoscop lunar decembrie 2018 Capricorn. Va fi o luna cu de toate, o lună în care ies la iveală multe lucruri importante.

Horoscop lunar decembrie 2018 Capricorn:

Soarele, care va intra în zodia ta, este simbolul vitalitatii, al inovarii, al exploziilor emotionale. Nici Mercur nu te lasa de izbeliste in aceasta luna, considerata de astrologi una din cele mai benefice din an.

De altfel, zodiile de aer au parte de surprize placute in lunile celorlalte zodii de aer. Cu alte cuvinte, decembrie și ianuarie vor fi pentru tine doua perioade in care poti creste din punct de vedere social si poti face schimbari importante pe plan amoros.

Vei fi insetat de emotii fierbinti, de dorinte care mai de care mai nastrusnice, de dezmierdari senzoriale. Pe langa asta, Venus isi va face de cap prin casa cuplului, ceea ce te poate duce cu gandul la o relatie serioasa sau chiar la oficializarea celei din prezent.

Decembrie este si o luna a riscurilor din punct de vedere profesional. Nu trebuie sa te arunci inainte cu investitii despre care nu ai multe cunostinte. Trebuie sa te documentezi temeinic inainte de a porni o noua afacere, sa consulti un specialist sau chiar un antreprenor care s-a lovit de aceleasi hopuri ca tine.

Daca mergi pe drumul pe care l-ai inceput lunile trecute din punct de vedere carieristic, ai toate sansele sa obtii succes decat sa incepi ceva nou. Va fi o perioada buna pentru a te remarca la locul de munca. Poti beneficia de o promovare, te vei exprima mai liber, vei fi mai creativ si mai prezentabil si ii vei uimi pe toti.

Vei fi intr-o forma fizica excelenta in cea mai mare parte a lunii. Excedentul de energie va trebui sa il cheltui in activitati care sa te hraneasca atat fizic, dar mai ales din punct de vedere moral.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top