Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 24 - 30 septembrie 2018 Capricorn

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Capricorn

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Capricorn. Ești implicat în atât de multe planuri în această săptămână, încât la finalul zilei nu vei vrea decât să te așezi în pat și să te odihnești puțin.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Ar fi bine să nu îți neglijezi sănătatea, eventualele controale pe care le ai de făcut și să le amâni. Încearcă să îți faci timp pentru toate lucrurile și să îți aloci timp și pentru tine. Luna Plină de marți poate veni cu un risc de accidentare crescut, așa că ai grijă pe unde mergi și nu te grăbi să rezolvi anumite lucruri.

La serviciu, ești prins, ca de obicei, în mai multe proiecte care îți acoperă aproape tot timpul. Astrele îți recomandă în această săptămână să fii mai atent la planurile pe care le faci și să te ții de ele. De asemenea, ar trebui să înveți să separi mai bine viața personală de cea profesională și să înveți în aceste zile să împarți și capra și varza, cum spune o veche vorbă românească.

Săptămâna aceasta vei fi împărțit mai mult ca niciodată între viața personală și cea profesională, iar acest lucru îți va aduce un motiv serios de stres. De asemenea, ar fi bine să eviți discuțiile cu persoana iubită, pentru că s-ar putea ca în unele cupluri să existe rupturi definitive. Nu te ambala, pentru că acest lucru s-ar putea să se răsfrângă și asupra stării tale de sănătate.

Nativii zodiei își pot face planuri importante cu cei dragi

Nici Luna plină de marți nu te ajută prea mult pe plan familial și anumite lucruri nu vor ieși așa cum vrei în aceste zile. Ar fi bine să fii răbdător și să te bucuri de fiecare clipă liniștită de care ai parte. Alături de cei dragi îți poți face planuri importante. Poate fi vorba despre o petrecere viitoare, despre întemeierea unei familii sau despre o călătorie. Este perioada prielnică pentru a stabili anumite lucruri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top