Connect with us

Revistateo.ro

Astrofun

10 lucruri pe care Capricornii trebuie să le facă în 2019

Îți prezentăm o super-serie astrologică a lucrurilor pe care trebuie să le schimbi în 2019, în funcție de zodie, pentru a-ți merge bine.

CAPRICORN: 10 lucruri de făcut în noul an

1. Trebuie să schimbi complet tactica în ceea ce privește felul în care interacționezi cu superiorii tăi sau cu colegii tăi.

2. Este un an bun pentru investiții în domenii neconvenționale. Poate că ar trebui să te apuci de anumite munci pe care nu le-ai abordat până acum.

3. Nu este un an bun în dragoste, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți de tot. Oferă tot ce ai mai bun și cucerește în felul tău. S-ar putea să ai, totuși, noroc.

4. Nu e un an bun pentru a te blaza. Cu cât pierzi mai mult timp, cu atâta acesta va trece în defavoarea ta. E anul acțiunii.

5. Trebuie să devii mai maleabil, mai empatic. Este timpul să faci alegeri importante, dar să privești lumea cu ochii inimii.

6. Este un an bun pentru renovări, pentru schimbare de domiciliu, deci consultă cu atenție orice ofertă îți iese în cale.

7. Este anul promisiunilor pe care trebuie să le împlinești. Nu le da celor din jur false speranțe.

8. Totodată este un an bun pentru vacanțe, pentru călătorii, dar ai grijă să nu te întinzi mai mult decât ți-e plapuma.

9. Anul împăcărilor, al iertării, al recunoașterii greșelilor făcute care au deranjat la un moment dat. Arată că îți pasă și nu ești de fier.

10. Este și un an bun pentru învățare. Începe niște cursuri de perfecționare sau, de ce nu, înscrie-te la o universitate. Vei avea doar de câștigat.

CITEȘTE ȘI: 10 lucruri pe care Săgetătorii trebuie să le facă în 2019

10 lucruri pe care Balanțele trebuie să le facă în 2019

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astrofun

To Top