Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 29 octombrie - 4 noiembrie 2018 Capricorn

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Capricorn

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Capricorn. Unele lucruri din această săptămână s-ar putea să fie prea mult, chiar și pentru tine, însă, dacă nici tu nu ești obișnuit cu provocări de tot felul, atunci nimeni nu este.

Este săptămâna marilor întrebări pentru tine, pe toate planurile. Pe plan personal, vrei să afli niște răspunsuri de la persoanele din jurul tău. Fie persoana iubită, copiii sau altcineva păstrează un secret față de tine, ești hotărât să afli totul.

Cu toate acestea, s-ar putea ca unele lucruri să rămână nespuse și nedezvăluite până la momentul potrivit, nu forța lucrurile. Unii nativi ar putea să primească niște răspunsuri care să le schimbe definitiv viața. Alții ar putea afla vești de căsătorii, copii sau despre pierderea cuiva. Nativii zodiei sunt sfătuiți să aibă curaj și încredere în cei din jur, pentru că unele secrete vor rămâne nespuse tocmai de dragul lor.

La serviciu, nu se anunță schimbări majore, însă nici nu vei excela, deoarece gândul nu îți va sta mereu la ceea ce ai de făcut. Evită să faci aceste lucruri în timpul programului, pentru că ai putea să fii observat de superiori și să ți se atragă atenția.

Este o săptămână bună să închei niște contracte, să semnezi niște lucruri și să planifici niște călătorii, mai ales la mijlocul săptămânii.

În viața personală, anumite discuții îți vor da de furcă și vei vrea să rezolvi orice neînțelegere care apare. Poate că este nevoie de o scurtă vacanță cu cei dragi pentru a te deconecta de tot ce te frământă în aceste zile.

Nativii Capricorn pot primi un semn de la o persoană specială

Cei care sunt singuri au ocazia în această săptămână să lege o legătură cu o persoană pe care o plac de mult timp și care nu le-a dat prea mare atenție până acum. Vor face gesturi extrem de frumoase pentru a se remarca în fața acelei persoane și vor primi laude pentru modul în care se poartă.

Grijile nu fac deloc bine, așa că este indicat să te relaxezi mai mult. Ieși în oraș, discută cu prietenii și cu cei dragi și spune-ți mereu părerea, nu păstra frustrările pentru tine, căci te vor face să te simți rău fizic în caz contrar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top