Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Capricorn

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Capricorn

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Capricorn. Urmează o săptămână destul de ciudată pentru tine și s-ar putea ca unele lucruri din jur să te bulverseze foarte tare. Dacă îți vei păstra optimismul și îți vei vedea de treburile care sunt cu adevărat important pentru tine, vei vedea că zilele vor fi unele cu adevărat reușite pentru tine.

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Integral
Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul în : BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Începutul săptămânii poate veni cu niște vești care să te surprindă foarte mult și chiar să îți schimbe dispoziția. Nu este un lucru pe care îl auzi zilnic, așa că ai răbdare și fă-ți niște planuri pentru ce ai de făcut pentru mai târziu.

La serviciu, ai parte de unele întâlniri cu noi colegi, cu șefi noi sau cu persoane care doresc să ocupe locul tău de muncă. Este o situație care nu va fi tocmai confortabilă pentru tine, dar ai încredere în faptul că ești apreciat pentru ceea ce faci. Nu este recomandat să închei contracte sau tranzacții noi săptămâna aceasta, deoarece s-ar putea să ieși în pierdere. Ai mai multă grijă la banii pe care îi primești și în ce îi investești, ca să nu regreți.

Cei care vor să își schimbe locul de muncă sunt deja cu gândul la noi oportunități, însă, dacă nu au dovedit deja la locul de muncă tot ceea ce pot, ar fi bine să nu se grăbească. Riscă să intre într-un colectiv în care nu se vor simți tocmai în largul lor.

Capricornii își fac multe planuri în această săptămână

Este o săptămână în care ai parte de multe întâlniri și multe planuri, mai mult sau mai puțin realizabile. Însă îți vei ocupa timpul cu lucruri care îți fac plăcere și vei simți că timpul trece ușor și plăcut.

În weekend, o ieșire în oraș îți dă posibilitatea să cunoști pe cineva important. Evită discuțiile despre trecutul tău și discuțiile în contradictoriu, în general. S-ar putea să trezești niște amintiri neplăcute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top