Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Capricorn

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Capricorn

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Capricorn. Nativii zodiei Capricorn trec printr-o perioadă foarte bună la locul de muncă în această perioadă, așa că trebuie să profite de orice oportunitate care li se ivește în cale.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Dacă ai avut parte de o perioadă mai complicată și ai simțit că în ultima vreme nu ești apreciat suficient de mult pentru dăruirea ta, în această săptămână, lucrurile încep să se schimbe în bine. Schimbarea vine de la tine, iar munca pe care ai depus-o este observată de cine trebuie și nu este exclus ca să primești o promovare la care visezi de mult timp.

Din păcate, însă, acest lucru vine la pachet cu multe sacrificii pe care le faci. Va trebui să înveți mai bine să îmbini cariera cu viața personală. Pentru că trăgând balanța prea mult înspre unul dintre aceste aspecte, s-ar putea să îl pierzi pe celălalt.

Iar dacă nu vine promovarea pe care ți-o dorești, cu siguranță că lucrurile merg mai bine și că ceva se schimbă, oricât de mic ar fi. Pentru moment, mulțumește-te cu acesta.

Șanse mari să cunoști pe cineva special

Cât despre viața personală, înveți să ieși din carapacea ta și să cunoști oameni noi care te scot din zona ta de confort. Este o perioadă foarte bună pentru a socializa și pentru a încerca lucruri noi. Evită rutina și ieși cu grupul de prieteni în locuri noi și faceți chestii pe care nu le-ați încercat. Este o cale foarte bună pentru a vă cunoaște mai bine.

În grupul acesta se poate afla și o persoană care ți-ar putea atrage atenția mai mult decât celelalte, în cazul în care nu ești cu cineva. Ți se pare că o cunoști de când lumea și puteți începe ceva frumos. Dacă ești implicat într-o relație, se anunță lucruri liniștite.

Fii mai atent la orele prelungite peste program, deoarece s-ar putea să te epuizeze și să nu mai ai timp să te odihnești suficient. Și nu vei mai da randamentul pe care ți-l dorești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top