Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 2019 Săgetător

Horoscop anual

Horoscop Minerva 2019 Săgetător

Horoscop Minerva 2019 Săgetător.Timp de mai mulți ani, ai trecut printr-un proces profund de transformare personală. Ai dat naștere idealului tău, persoana care vrei să fii. Transformarea nu a fost un proces destul de frumos, nu este coordonat sau nici îngrijit, dar rezultatul final este frumos.

Există multe pericole, crize și revoluții implicate în acest lucru și le-ați experimentat pe toate.

Trebuie să înțelegi că aceste dureri și crize nu sunt altceva decât durerile facerii, durerile unei nașteri noi. Acest proces este încă în desfăşurare şi în acest an și vei învăța, la prima mână, prin experiență directă, ce înseamnă să fii născut din nou.

Activitățile relaţionale și sociale au fost dificile în ultimii doi ani, dar de la mijlocul lui 2018 s-a înregistrat o îmbunătățire semnificativă. Trebuie să simți în continuare această îmbunătățire şi în 2019.

Interesele intelectuale au fost importante în ultimii ani, iar gusturile tale se regăsesc în literaturii spirituală, în scrierile sacre, în scriptură, a poezie și în cele asemănătoare. Acest interes continuă și în 2019. Îţi dezvolți puterile intelectuale, dar cu o intuiție proprie. În tine se naște un intelect intuitiv. Această tendință continuă și în anul următor.

Acasă, problemele familiale și emoționale nu au fost așa de importante de mulți ani, iar titlul principal al anului 2019 este concentrarea tot mai accentuată pe acest domeniu al vieții.

Uranus, planeta schimbărilor neaşteptate și a experienţelor inedite, a făcut o mișcare majoră în Casa 5-a când a trecut în Taur, încă de anul trecut. Cariera ta a început să crească în 2016, iar această tendință continuă în 2019. Un an de carieră aş spune, cu toată convingerea.

Viața socială începe să se extindă ceva mai târziu în 2019, când Jupiter, stăpânul tău planetar a revenit în domiciliu după aproximativ 12 ani, anul trecut pe 9 noiembrie şi deşi vorbim despre o casă a romantismului aş spune că acest lucru nu aduce neapărat dragoste, cât mai de grabă, prietenie. Întâlneşti oameni cu minte și interese similare.

Cele mai importante domenii de interes pentru anul următor sunt transformarea personală, plăcerea, corpul, imaginea și aspectul, comunicarea și interesele intelectuale, problemele de familie, cele emoționale, să îi ajuţi pe alții să prospere, moartea și renașterea, viețile trecute și reîncarnarea , carieră până pe 3 decembrie când Jupiter va trece în Capricorn și prietenii, activitățile de grup, diverse organizații după 3 decembrie.

Căile tale de împlinire în 2019 sunt cariera până pe 3 decembrie și prietenii, activitățile de grup, sănătatea și munca după 3 decembrie.

Oportunitățile anului

Până în mai poți spune că ai simţit cum norocul natural te-a părăsit și nu te-ai putut mișca cum ţi-ai fi orit ca să evoluezi. Poate că nu trebui să faci anumite lucruri sau nu ai fost pe drumul tău și cu cât înțelegi mai devreme acest lucru, cu atât îţi va fi mai ușor să treci de prima jumătate a anului.

Concentrarea pe un regim de viaţă sănătos agrementat cu mişcarea – fitness, aerobic sau oricare altă formă, va fi un domeniu de care poți beneficia. Din mai, viața începe să meargă mai departe din punctul în care au blocat-o restricțiilor anterioare. De la sfârșitul lunii septembrie până la sfârșitul anului, optimismul revine și viața va arăta mult mai bine.

Provocările anului

Dacă eşti născut între 22 şi 29 noiembrie, este posibil ca viața ta să treacă printr-o schimbare bruscă, într-o direcție care scapă controlului tău. Pentru toți ceilalți Săgetători, din 17 mai până la sfârșitul lunii iunie, puteți simți o perioadă de restricţii, atât în ​​ceea ce privește finanțele, cât și relațiile și este cea mai lungă perioadă de testare.

Domenii de interes

Dragoste:

Așa cum am menționat, viața ta sentimentală este mult îmbunătățită faţă de ultimii ani, dar a 7-a Casa a Iubirii și căsătoriei nu este o casă puternică în acest an. Deși ai mai multă libertate şi o activitate socială împlinită, îţi lipseşte interesul. Urgenţa, fluturaşii în stomac la ideea unei eventuale căsătorii sau a unei relaţii serioasa, lipsesc.

În multe cazuri, această absență provine din starea de împlinire interioară pe care o parcurgo. Ai ceea ce vrei dar nu mai ai dorința. Când mănânci aceiaşi bucată de tort de ciocolată, dorința ta a fost împlinită și nu ai nevie de mai mult.

Deci, dintr-o perspectivă romantică, este un an relativ calm şi staţionar, în care cuplurile aflate într-o lungă relaţie vor tinde să se căsătorească și cei singuri vor tinde să rămână singuri.

Prieteniile sunt mult mai interesante și mai importante decât romantismul în acest an, mai ales după 3 decembrie. Îţi vei face prieteni noi şi asta va fi de ajuns. Fără să-ţi dai seama, devi agresorul. Ia taurul de coarne și dezvoltă-ţi prieteniile și vei avea succes.

Principalele provocări cu prietenii sunt conflictele financiare sau dezacordurile ori poate că urmărirea unei anumite prietenii te distrage de la obiectivele financiare. Sau poate că barierele financiare te împiedică să te alături acestui sau acelui grup, club sau să participi la anumite activități ]n comun. Va trebui să echilibrați aceste două domenii.

Mercur este planeta ta iubirii și este o planetă care se mișcă rapid. El va trece prin toate semnele și casele temei tale natale în 2019. Iubirea și oportunitatea romantică poate veni către tine într-o varietate de moduri.

Dacă eşti la un pas de prima sau a doua căsătorie ai un an neutru, dar dacă eşti la a treia căsătorie ai o ocazie minunată după 3 decembrie când o a treia căsătorie devine posibilă. Aceasta ar putea fi, de asemenea, o relație semnificativă ca o căsătorie.

Din nou, obstrucția principală în calea împlinirii relaţiiei pare să fie una financiară. Cei care într-o legătură se pot confruntă probabil cu o criză a relației. Are loc o schimbare profundă. Atitudinile partenerului/partnerei se schimbă.

Neajunsurile comportamentului tău legate de viaţa sentimenatlă acum se vor corecta sau relația în sine, are nevoie de o perioadă de purificare, de curățare.

O figură parentală sau mama vor avea o activitate importantă din punct de vedere social. Se va recăsători sau va lega o relație semnificativă care ar putea să îi schimbe statutul social. Singura barieră este că nevoia de libertate personală este atât de intensă, încât este posibil să nu vrea să se lege la cap când nu o doare sau nu îşi doreşte să se angajeze total într-o nouă relaţie. Dragostea ca figură de stil este şi nu este stabilă.

Copiii ajunşi la vârsta maturităţii vor începe să se întâlnească cu fiinţe importante pentru viitorul lor după 3 decembrie. Este posibilă o căsătorie şi probabil și de aici, integrarea în viața socială, în general, să pară mai stabilă. Este nevoie să înveţi să echilibrezi cariera cu viața sentimentală și nu va fi chiar atât de ușor să faci asta.

Pentru nepoții ajunşi la vârsta marilor alegeri, viaţa sentimentală devine din ce în ce mai stabilă în 2019. Căsătoria este mai probabilă acum decât a fost în ultimii ani. Este nevoie de o relație orientată spiritual.

Carieră:

Statutul profesional și social este mult mai important decât banii în sine. Este un an în care vei alege prestigiul și statutul financiar. Un loc de muncă bine poziţionat şi asigurat dar cu salariu mic, este preferabil unui loc de muncă cu un statut oarecare dar cu salariu mare.
Eşti o persoană foarte ambițioasă. Mulți dintre voi vor atinge maximul de succes în carieră în 2019.

Vor fi onoruri, recunoaștere profesională și promovare la locul de muncă. Vor exista relații mai bune cu bătrânii, șefii și cu persoanele cu autoritate. Cei care au probleme cu conducerea ar trebui să încerce să le rezolve acum, așa că se pot aștepta la cele mai bune scenarii.

Majoritatea Săgetătorilor au aspirații în carieră mai mari decât cele de viaţă personală, ei bine, chiar și acestea din urmă vor fi extinse în 2019. Totuşi se întâmplă ceva, simţi că nu există limite pentru înălţimile pe care le poţi atinge.

Una dintre provocările cu care te-ai putea confrunta în 2019 va fi instabilitatea domiciliului. Poate că unele dintre mișcările pe care le văd, vin dinspre carieră, adică te transferi în diferite orașe, poate chiar și în alte țări, datorită slujbei tale, dar este o nevoie specială acum pentru a găsi echilibrul între domiciliu și datoria domestică şi carieră.

Volatilitatea emoțională ar putea, de asemenea, să îţi destabilizeze cariera. Din nou, aminteşte-ţi că trebuie să îţi păstrezi calmul.

Mercur, pe lângă faptul că este planeta iubirii mai este şi planeta carierei. Vei avea multe căi și multe oportunități pentru a avansa în carieră.
Persoanele care caută un loc de muncă au un an neutru.

Poate eclipsa parţială de Lună din 16 iulie să scuture lucrurile puțin. Poate aduce schimbări reale la locului de muncă sau schimbarea locului de muncă. Cei care îi angajează pe alții au, de asemenea, un an ciudat, în sensul că eclipsa amintită mai sus poate provoca, probabil, o agitaţie a personalului.

Financiar:

A doua dvs. Casa de Finanțe este o Casa puternică în acest an, astfel încât finanțele vor tinde să fie statu quo. Deși aveți mai multă libertate în acest domeniu, nu există nici un interes real sau constrângere din partea dvs. de a face schimbări majore.

Saturn este planeta ta financiară. În acest an va fi în semn de cancer. Câștigurile și oportunitățile de câștig pot proveni de la membrii familiei sau într-o afacere de tip familial!

Proprietatea (comercială sau rezidențială) poate fi o sursă de profit. Investitorii profesioniști ar trebui să se uite la industriile care se ocupă de locuințe, adică constructori de case, contractori sau producători de echipamente sau aparate pentru locuință. De asemenea, ar trebui să se uite la restaurante și hoteluri.

Cei care aveți în așteptare cereri de asigurare sau fiscale ar trebui să primiţi o veste bună acum. În multe cazuri, planeta care stăpâneşte Casa a 8-a, în cazul tău Luna şi Soarele, pot arăta o moștenire, dar nimeni nu trebuie să moară pentru ca acest lucru să se întâmple. Cineva te poate aminti în testament sau poți fi chemat să fii executor al unei proprietăți și să câștigi astfel.

Saturn îți administrează finanțele din casa a 8-a pe tot parcursul anului. Acest lucru arată că trebuie să vă concentrați pe sprijinirea celorlalți, cum ar fi parteneri și acționari, etc. și că venitul dvs. personal va crește ca urmare a acestui lucru.

Este nevoie ca interesele financiare ale altora să fie înaintea ta. Datoriile sunt ușor plătite și ușor de realizat. Accesul la capitalul exterior este bun. Obligațiunile și piața obligațiunilor sunt, de asemenea, de interes pentru investitorii profesioniști.

Sănătate: Deși Casa a 6-a a Sănătății nu este o Casă puternică în 2019 aş spune că nu veţi avea bătăi de cap, este însă o idee bună să acorzi mai multă atenție acestei zone. În primul rând, sănătatea trebuie urmărită și nu poate fi luată ca un lucru oarecare.

Trei planete pe termen lung vor avea impact asupra voastră. În al doilea rând, Nodurile Lunare; Nodul Nord face sextil iar Nodul Sud trigon cu Casa 6 a şi implicit cu toate planetele care o vor tranzita în 2019. Acest lucru arată că există fericire și împlinire în activități de susţinere şi de întărire a sănătăţii. Te vei bucura să înveţi despre sănătate, despre abordarea dietelor și de explorarea nuanțelor propriului corp.

Cu Uranus în inconjucţie şi cu Jupite în semisextil, ar trebuie să acorzi mai multă atenție inimii. Există mai multe metode naturale și fără medicamente ca să faci acest lucru. Nivelele de energie vor avea tendința să fie extrem de volatile.

Uneori vei avea energia cât 10 persoane, alteori te vei simţiepuizat. Principalul pericol, în acest caz, este suprasolicitarea, căci fără a-ţi cunoaște limitele fizice şi obligând organismul să lucreze dincolo de ceea ce este conceput să facă față, lucrurile o pot lua razna.

Uranus în Casa a 5-a, Casa iubirii şi a divertismentului, îţi va aduce o viață emoțională și volatilă. Starea de spirit poate fi ultra-ridicată și apoi devine ultra-scăzută. Prea multe schimbări pot avea un impact destul de mare asupra sănătății fizice.

Este nevoie să cultivi echilibrul emoțional. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să practici meditația și mulți dintre Săgetători, sunt profund implicați în acest proces, dar ca și unii dintre voi ai putea recurge la medicamente.

Medicaţia este doar o stopare temporară si nu rezlvă problemele reale, dar uneori este necesară o oprire pentru a-ţi trage sufletul. Cumpăneşte un timp ca să poți ajunge la problemele principale.

Pluto a fost în prima casă timp de mulți ani. Deci, ai procedat la o detoxifiere, o rafinare și o curățare profundă a corpului. Nu vorbim despre boală, ci despre tăierea unor legături care nu ţi-au mai folosit.

Acum Pluto este în Casa a 2-a a banilor câştigaţi din muncă proprie şi a stimei de sine. În această situaţie te obligă la o regândire a bugetului, a felului de a câştiga şi de a cheltui banii.

În schimb, Venus este planeta care răspunde de sănătate iar ea este o planetă perconală, deci se mișcă rapid. Pe parcursul lui209 se va deplasa prin 11 dintre cele 12 semne și case ale horoscopului tău.

Nevoile și atitudinea tale faţă de sănătate se vor schimba aproape lunar. Dar în vară, Venus va provoca o perioadă de revizuire a regimului de sănătate, a dietei și te va obliga să faci un control medical. Nu te speria pentru că nu vor urma schimbări drastice.

Așteptă să faci aceste modificări după 27 iunie sau înainte de 17 mai. Evaluarea stării de sănătate ar putea să nu corespundă standardelor, de obicei ridicate, și starea de sănătate să nu fie chiar ceea ce îţi doreşti.

Sănătatea se va schimba după data de 25 septembrie, când Jupiter ntră în pătrat cu Marte. Asigur-te că te odihneşti și te relaxezi îndeajuns, deleagă din responsabilităţi și sarcini acolo unde este posibil și încearcă să lucrezi mai inteligent și nu mai greu. Pune accent puternic pe priorități și lasă lucrurile mai mici să meargă.

Dacă ai vreo problemă, aceasta este lipsa de concentrare. Lumea este atât de interesantă încât doreşti să explorezi totul, dar concentrarea este exact ceea ce ai nevoie în aceste zile. Distracțiile sunt ca pierderile din rezervorul de benzină și trebuie să fie reduse. După cum se spune, fii atent la sănătate.

Călătorii:

Tranzitele planetare din 2019 arată că vei călătorii şi drumurile vor fi în mare parte reuşite iar din a doua jumătate a anului, călătoriile legate de locul de muncă vor aduce câștiguri neaşteptate sau nesperate pentru tine.

În 2019 există numeroase indicii de călătorii şi pe distanţe mai scurte, iar dacă eşti angajat este posibil să te transferi sau să fii mutat într-o localitate din apropierea celei de reşedinţă, ceea ce nu te va dezavantaja, dimpotrivă aş spune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top