Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Berbec

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Berbec

Ca reprezentant al elementului Foc, Berbecul va rămâne fără sprijin suplimentar în iulie, ceea ce înseamnă că nu va avea un protector astral adică o planetă care ar putea ajuta la rezolvarea unei probleme presante într-o situație deosebit de critică. Cu toate acestea, nu trebuie să îţi pese prea mult de o astfel de situație.

În primul rând, că energicul Marte, stăpâna semnului tău, nu își va pierde din importanța și va continua să aibă o influență semnificativă asupra destinului tău.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul complet: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În al doilea rând, Eris, care de obicei nu este deosebit de pozitivă față de semnul tău, va deveni cel mai bun prieten al tău din cauza poziției sale, în general.

Nu poți să te ajuți, ci doar să fii fericit pentru că poziția lui Eris va contribui pozitiv la viața ta sentimentală, despre care vom vorbi în detaliu, mai târziu.

Te vei simți capacitat de cantităţi enorme de energie chiar de la începutul lunii. Eşti ca un vulcan care a explodat undeva pe dinăuntru. Principalul lucru este să nu pierdeți momentul. Dacă vrei să acționezi, fă-o dar fără teama de a fi deranjat sau de a deranja. Ar trebui să faci ceva adevărat, cuvintele nu te vor ajuta deloc acum ci faptele.

Nu îţi pierde inima în ciuda tuturor opiniilor altora; este foarte posibil ca ei să fie invidioşi pe ceea ce faci. Între timp, situația se va rezolva în cel mai bun mod posibil și ar fi bine să nu laşi norocul să treacă pe lângă tine.

Este o lună bună pentru a rezolva probleme legate de familie. Este, de asemenea, o lună bună ca să îndrăzneşti să faci un pas riscant la locul de muncă.

Pentru Berbeci, luna iulie are potențialul unui succes unic în ceea ce privește afacerile și munca. Aceste semne indică faptul că toate lucrurile bune nu vor veni singure, ci că va trebui să lucrezi din greu pentru a le obține. Rezultatul poate fi pur și simplu uimitor!

Astrele au pregătit o surpriză pentru acei reprezentanți ai Berbecului care sunt oameni de afaceri. Acum te poți gândi la extinderea afacerii sau la reorganizarea ei; este important, totuși, să te asiguri că planurile de extindere și reorganizare au fost deja gândite şi bătute în cuie, ca să spun aşa, și că nu sunt niște planuri făcute peste noapte.

Întoarce-te la ceea ce a fost odată o probleă arzătoare; acum este momentul pentru a încerca implementarea unor proiecte cu adevărat îndrăznețe.

Să nu-ţi fie frică să prinzi valul! Dacă trebuie să iei o decizie responsabilă, nu te abate de la ce ţi-ai propus. Responsabilitatea ar trebui să devină principala caracteristică a ta în această perioadă. Ar trebui să uiți de încăpățânare și, în schimb, să fii flexibil și agil.

Manevrează lucrurile pe măsură ce acționezi și ajustează totul cât de repede poți. Vei fi cu capabil să o faci chiar mai bine decât ţi-ai fi putut imagina, mai ales dacă iei în considerare faptul că va exista cineva care te susține în acest sens. Nativii care sunt angajaţi ar trebui să îşi facă timp şi să discute totul cu partenerii săi, chiar și cu cei potențiali.

Este important să încheiaţi un acord. Și dacă nu vezi nici o cale bună de a merge înainte, poate că are sens să îţi schimbi locul de muncă – acum este un moment potrivit pentru astfel de decizii.

În ceea ce privește viața sentimentală, după cum am menționat deja, Eris te va ajuta foarte mult în iulie. Doar că acest ajutor va fi foarte ciudat. Îţi vei scoate brusc ochelarii de cal și vei vedea adevăratul caracter al oamenilor din jurul tău. Nu contează cum se întâmplă acest lucru, deși contează ce fel de consecințe ar putea avea.

În orice caz, nu trebuie să te îndoieşti de deciziile tale. De exemplu, soția împotriva a ceea ce spui, merge la sala de sport și se ajută luând câteva suplimente de bază pe când tu eşti împotriva acestui obicei? Încearcă să îi explici ce înseamnă asta cu calm şi continuă să o faci, asigurându-te însă că nu conflicte fără sens.

Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faci este să îţi susţi argumentele cu fapte. Foloseşte această abordare în orice tip de situație din viață. Nu fii superficial, dacă simţi un conflict evident fără nici un motiv bun încearcă să îl aplanezi. Ajutorul tău se va dovedi adevărată mină de aur.

Berbecii singuri ar putea găsi ceva interesant. Este o formulă vagă, ştiu, care nu implică neapărat anumite relații pe termen lung. Dar ține ochii deschiși; este posibil să ai nevoie de tot talentul deoarece acum, ai o șansă reală de a întâlni o persoană cu care să fii fericit pentru tot restul vieții sau cel puțin o parte foarte frumoasă și lungă din ea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top