Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Scorpion

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Scorpion

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Scorpion. Iulie ar putea fi o perioadă excepțional de reușită pentru Scorpion. Pe de o parte, principalul tău lider ceresc, Marte, va juca rolul de lider pentru toate semnele de apă, iar Luna, care are de obicei un impact negativ prin reacţiile emotive pe care le produce, va fi acum primul tău aliat.

Combinaţia celor două influxuri astrale va duce la următoarele lucruri- este posibil să obții o victorie incontestabilă la locul de muncă, deși este recomandat să lucrezi din greu și să pregăteşti un plan de acțiune pentru a obține rezultatele dorite. În momentul de față, câștigători vor fi aceia care știu clar ce vor și cum să o realizeze. Situația financiară va fi moderat stabilă. Vei păstra situația financiară actuală cu un minim de efort din partea ta.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul complet: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Scorpion

Cu toate acestea, dacă vei decide să încerci ceva mai greu, profiturile vor fi sustenabile, în special dacă ai o afacere a ta. În ceea ce privește sfera iubirii, situația de aici va fi una cu dus-întors, dar mai bună pentru cei care sunt singuri.

Ei trebuie să rămână loiali sieşi și să nu se mintă pe sine. Procedând ca de obicei și încercând să cuceriţi pe cineva care nu trebuie, nu va duce la nimic bun. Iar agresiunile moderate – intimidare, timorare, nici atât. Principalul lucru nu este dacă să flirtrezi prea mult ci să nu laşi lucrurile să îţi scape din mână. Este un moment foarte bun pentru ca multe lucruri să fie uitate sau iertate – multe lucruri, dar nu toate.

Profesional, în iulie, Scorpionul poate ajunge la o etapă importantă sau chiar la o serie întreagă de succese de neuitat și memorabile, care vor fi importante pentru cariera lui viitoare. Dacă lucrezi pentru tine, fii atent și nu permite altora să dicteze regulile jocului. Acum trebuie să fii persistent, dar flexibil. Dacă ceva nu funcționează, încearcă să abordezi problema dintr-un alt unghi pentru a o rezolva. Menținerea presiunii nu este sinonimă cu încăpățânarea și, uneori, linia dintre cele două concepte este incredibil de subțire și trebuie să încerci să rămâi echilibrat.

În caz contrar, poți obține rezultate care vor satisface pe deplin așteptările tuturor, cu excepția ta.
Dacă nu ai propria afacere, este recomandar să monitorizezi toate sursele de pericol potențial. În prezent, este puțin probabil să se întâmple ceva special sau extraordinar, dar este mai bine să fii pregătit pentru o situație dificilă ca să eviţi greșelile previzibile. În general, este un moment bun pentru a-ţi consolida cariera. Poți antama în siguranță proiecte riscante, dar numai cele care vor fi puse în aplicare în viitorul apropiat. Încearcă să vezi care este mai rentabil deoarece cu siguranță majoritatea proiectelor nu sunt aşa.

Planul sentimental va fi destul de reușit, răvăşitor dar stabil. Totuși, este important să încerci să faci totul la timp. Ca în cele mai multe situaţii, timpul va juca împotriva ta, dar toți ceilalți factori se vor dovedi favorabili. În primul rând, încearcă să îţi evaluezi poziția și posibilitățile reale cât mai sincer posibil.

Nimeni nu te va deranja, dar este posibil să existe critici exagerate din afară. Este puțin probabil ca cineva să urmărească vreun scop, însă un cuvânt spus aiurea poate avea un impact direct asupra ta. Ai grijă ce faci cu nervii! În plus, nu încerca să fii peste tot în același timp. Încearcă să evaluazi toate sfaturile oferite într-o manieră temeinică şi să asculți ceea ce ţi se pare obiectiv.

Dacă o persoană arată că nu înțelege situația, las-o să-și spună părerea. Este important acum să nu provoci conflicte, deoarece acum este momentul să arați că eşti o persoană foarte bună şi de încredere.

Pentru cei singuri, iulie poate fi o lună mult așteptată, în sensul că vei putea să îţi schimbi situația actuală și cine știe, poate că va fi o poveste de iubire sălbatică care va dura o viaţă.

În ceea ce privește pe cei cu familie, aceștia trebuie să se concentreze asupra priorităților. Vor fi multe lucruri de întreținut și majoritatea acestor lucruri se vor dovedi plăcute. Încearcă mai întâi să rezolvi problemele stringente, altfel, pur și simplu, te vei pierde într-un haos inutil. Cei dragi vor fi de partea ta, chiar dacă uneori simți că totul îţi este potrivnic. Nu te îndoi de cel mai apropiat și mai drag. Totul trebuie făcut așa cum vrei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top