Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Oana Hanganu luna octombrie 2018

Horoscop Lunar

Horoscop Oana Hanganu luna octombrie 2018

Horoscop Oana Hanganu luna octombrie 2018. Astrologul Oana Hanganu anunță o lună plină de neprevăzut pentru trei zodii. Iată care sunt zodiile care vor primi niște vești neașteptate în a doua lună de toamnă.

BERBEC
Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Berbec pune accent pe relațiile nativilor pentru că, în cea mai mare parte a lunii, Soarele se va afla în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor. Mai exact, până în ziua de 23 octombrie, când va părăsi zodia Balanței și se va muta în semnul Scorpionului. Rezolvarea unor mai vechi probleme în cuplu sau negocierea unor afaceri, contracte și proiecte ar trebui să fie trecute ”în agenda” Berbecilor în prima parte a lunii.

Citește și: Horoscop Mariana Cojocaru pe două luni. Zodiile care vor avea cea mai grea toamnă

TAUR
Horoscopul lunii octombrie 2018 pentru zodia Taur este dominat de tranzitul planetei Venus prin zodia Scorpion. În primele 5 zile din octombrie, Venus va aduce armonie și echilibru în relația de cuplu, înțelegere și cooperare în colaborările profesionale, iar pentru cei singuri, șansa de a-și întâlni viitorul partener de viață.

Din 5 octombrie și până la sfârșitul lunii, sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma Taurilor va fi afectat de tranzitul retrograd al planetei Venus. Sunt posibile tensiuni între nativi și parternerul de viață.

GEMENI
Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Gemeni pune accent pe viața sentimentală a nativilor, favorizată de prezența Soarelui în zodia Balanță, până în ziua de 23 octombrie. Soarele va dinamiza ”casa Iubirii” din astrograma Gemenilor, le va purta noroc celor singuri și va favoriza comunicarea dintre nativi și copii.

Mai mult, le va aduce succes și celor care își transformă un hobby într-o afacere. În plus, în primele 10 zile din octombrie, în ”casa Iubirii” se va afla și Mercur, planeta care îi patronează pe Gemeni.

Citește și: Zodiile predispuse la depresie

RAC
Horoscopul Lunii octombrie 2018 pentru zodia Rac pune accent pe relațiile nativilor cu familia, favorizate de prezența Soarelui în zodia Balanței, până în data de 23 octombrie.

Din 23 octombrie, Soarele se va muta în zodia Scorpion și în sectorul Iubirii, al creativității și al copiilor din astrograma nativilor. Primele 10 zile din lună vor fi foarte importante pentru că nativii vor reface legătura cu rude pe care nu le-au mai văzut de mult timp sau vor reuși să rezolve probleme legate de o moștenire ori de casa în care locuiesc.

LEU
Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Leu pune accent pe comunicare și socializare și le recomandă nativilor să își schimbe, dacă e nevoie, atitudinea față de muncă sau colegi.

Luna octombrie începe cu revenirea planetei Pluton la mersul direct în zodia Capricorn, eveniment ce le influențează sectorul Profesiei din astrogramă. S-ar putea ca, pentru a fi promovați, nativilor să li se ceară să urmeze un program de perfecționare, iar această idee să nu le fie pe plac pentru că ei consideră, de exemplu, că experiența și pregătirea de până acum îi recomandă. Citește continuarea pe oanahoroscop.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top