Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop Oana Hanganu 12 – 18 noiembrie 2018. Cea mai impotantă săptămână din an

Horoscop Oana Hanganu 12 – 18 noiembrie 2018. Astrologul Oana Hanganu a realizat horoscopul pentru această săptămână. Săptămâna 12-18 noiembrie este cea mai importantă din acest an! Axa Destinului se schimbă și toate zodiile sunt influențate. În plus, planeta Marte intră în zodia Pești, Venus revine la mersul direct în zodia Balanță, iar Mercur își începe tranzitul retrograd în zodia Săgetător.

Din punct de vedere astrologic, prima parte a săptămânii nu va fi marcată de evenimente foarte importante. Luni, 12 noiembrie, Luna se va afla în zodia Capricorn, alături de planeta Transformării, Pluton și de planeta Responsabilității, Saturn și va fi în armonie cu Soarele aflat în zodia Scorpion.

Contextul astral îi va favoriza pe cei care sunt foarte punctuali și responsabili, respectă cu strictețe ierarhiile și regulamentele, se concentrează pe adevăratele priorități și…muncesc foarte mult.

Citește și: Horoscop ACVARIA 12 – 18 noiembrie 2018

Capricornul este o zodie care cere foarte muncă, seriozitate și responsabilitate pentru atingerea obiectivelor sau îndeplinirea dorințelor.

Marți seara Luna va intra în zodia Vărsător unde va rămâne până în noaptea de joi spre vineri, alături de planeta Marte și va forma aspecte armonioase cu planetele Jupiter și Mercur din Săgetător, dar și cu Uranus, aflat în Berbec. Aceste aspecte pot aduce oportunități nesperate pentru cei care își pun în valoare creativitatea și originalitatea, pe cei care lucrează pe cont propriu și pe cei care sunt interesați de studii și de călătorii.

Citește și:

Și, pentru că în weekend Mercur își va începe tranzitul retrograd în Săgetător, ziua de marți este potrivită și pentru rezolvarea unor probleme ce țin de acte sau de relația cu autoritățile, pentru stabilirea unor noi strategii la locul de muncă sau în viața personală.

Zilele de miercuri și joi vor fi potrivite pentru negocieri, pentru socializare și comunicare, pentru studiu și călătorii. Vor fi, de asemenea, zile foarte bune pentru (re)descoperirea talentului personal care poate aduce schimbări importante în carieră sau pentru transformarea unui hobby în afacere. Vezi ce se va întâmpla în restul săptămânii pe oanahoroscop.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top