Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar noiembrie 2018 Leu

Horoscop lunar noiembrie 2018 Leu. Pentru nativii zodiei Leu a venit momentul să facă niște lucruri inedite, lucruri de care s-au ferit până acum.

În plan sentimental, lucrurile sunt mai interesante ca oricând pentru tine și simți nevoia să vorbești mai mult ca oricând despre tine și despre calitățile tale. Cu toate acestea, s-ar putea ca nu toată lumea să fie dispusă să asculte toate aceste lucruri, până când apare aceea potrivită.

Nu îți este deloc greu să legi relații noi de prietenie sau amoroase și ai curaj să flirtezi chiar și mai mult ca de obicei. Dacă ești deja într-o relație, ar trebui să fii mai atent la aceste lucruri, pentru că partenerul nu va fi deloc încântat.

Tentațiile sunt mari în această lună, așa că nu te duce pe o pantă pe care nu o mai poți controla. Poți pierde totul într-un minut din cauza exaltării tale. Și-ar putea face apariția și o persoană din trecut, așa că fii cu ochii în patru și vezi dacă ești dispus să o reprimești în viața ta.

Cei care au o relație veche se simt mult mai apropiați de persoana iubită, iar comunicarea este mult mai eficientă. Niște ieșiri în doi sau cu cei dragi pot reaprinde dragostea și o pot face și mai puternică.

Nu uita să menții cele mai bune relații cu partenerii de afaceri

La mijlocul lunii noimebrie, ai ocazia să închei contracte avantajoase, să semnezi niște documente importante și să te bucuri mai eficient de bani. Evită să manevrezi sume mari de bani la începutul lunii.

Preocupă-te, de asemenea, să menții permanent legătura cu persoanele cu care lucrezi, pentru că se poate să ai parte de surprize neplăcute din cauza lor la finalul lunii. Se pot răzgândi cu privire la unele planuri și finalul lunii poate fi stricat din cauză că va trebui să repari niște lucruri.

Ești într-o formă de invidiat și simți că nimic nu te poate pune la pământ. Însă ai mai multă grijă la cum te îmbraci și la eventualele răceli care te pot ține pe bară preț de câteva zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top