Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar decembrie 2018 Leu

Horoscop Lunar

Horoscop lunar decembrie 2018 Leu

Horoscop lunar decembrie 2018 Leu. Pentru nativii Leu, se deschid noi orizonturi în luna decembrie și este momentul să facă schimbările pe care până acum s-au temut să le facă.

Ultima lună a anului 2018 vine cu o perioadă în care nativii zodiei Leu sunt mai creativi și mai comunicativi ca niciodată. Parcă dragostea plutește în aer, iar ei sunt pregătiți să se facă remarcați în orice moment.

Iar la cât de șarmanți sunt, de cele mai multe ori, nu le va fi deloc greu să cunoască pe cineva care să le atragă atenția. Iar acest lucru se poate întâmpla chiar din a doua jumătate a lunii decembrie, după data de 15. Nu vor ști niciodată de unde sare iepurele, poate fi vorba chiar despre o persoană care până acum nu le-a atras până acum atenția, dar care are acum ceva care îi atrage mai mult ca oricând.

Cei care sunt deja într-o relație au ocazia ca în această lună să facă multe lucruri interesante cu persoana iubită, să facă planuri de călătorii sau de vacanță și să se cunoască mai bine. Vor da dovadă de multă spontaneitate și de imaginație.

Nativii Leu își pot extinde orizonturile

Este o bună perioadă pentru nativii Leu ca să își deschidă orizonturile din punct de vedere financiar și profesional. Unii nativi care își caută un loc nou de muncă pot primi vești extrem de bune chiar la finalul anului sau chiar în primele zile ale anului 2019.

Alții, în schimb, pot fi promovați sau lăudați de către superiori și se pot trezi și cu salariul mărit. Veștile bune curg până la începutul anului următor, însă trebuie să fie atenți la cum gestionează situația.

Ar fi bine să se preocupe mai mult de problemele de sănătate mai vechi, care pot reveni în forță în luna decembrie și care îi pot lăsa pe dinafară zile bune dacă nu au mai multă grijă de ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top