Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar octombrie 2018 Leu

Horoscop Lunar

Horoscop lunar octombrie 2018 Leu

Horoscop lunar octombrie 2018 Leu. Nativii zodiei Leu vor învăța încă din primele zile ale lunii că problemele nerezolvate din trecut pot veni peste ei ca un tăvălug și le pot face viața mult mai grea.

Apasă pe zodia ta pentru a citit horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Cei care sunt de mult timp cu persoana iubită vor redeschide niște discuții rămase nerezolvate din trecut, iar acest lucru le va aduce o stare majoră de stres. Tensiunile din ultimul timp nu mai pot rămâne fără ecou și viața de cuplu se poate deteriora rapid în cazul în care nu se intervine rapid.

Încăpățânarea și gelozia nu își au rostul în această perioadă, mai ales dacă nu vrei să distrugi tot ce ai construit în ani de zile. Fii atent la ce ți se spune și ai răbdare cu cei din jurul tău. Discuțiile aprinse cu partenerul nu vor duce la rezolvarea problemelor pe care le aveți.

Cuplurile care sunt de mulți ani împreună își pot face planuri mărețe în această perioadă. Fie că este vorba despre mutarea într-o casă nouă sau despre venirea pe lume a unui copil, a venit momentul să decideți în ce direcție o ia viața voastră. Nu este timp de irosit.

Cei care sunt singuri nu au prea mari șanse să dea lovitura din punct de vedere sentimental în această perioadă, așa că ar trebui să nu se streseze prea mult. Va răsări Soarele și pe strada voastră.

Și la serviciu este o perioadă încărcată, așa că ar fi bine să iei fiecare sarcină pe rând și să o rezolvi, fără să lași ceva la voia întâmplării. Cu această ocazie, ai putea avea șansa să primești mai multă atenție din partea superiorilor și să fii ajutat de către colegi să termini unele lucruri mai repede.

Pe la mijlocul lunii poți câștiga o sumă de bani

Pe la mijlocul lunii se pot întrezări niște șanse de câștig, așa că profită de ele și plătește-ți datoriile, iar de restul banilor bucură-te câteva zile departe de agitația orașului.

Fii mai atent la dieta pe care o ai în această lună și preocupă-te mai mult de odihnă, pentru a nu cădea în cealaltă extremă, din cauza vieții tale agitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top