Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar ianuarie 2019 Leu

Horoscop lunar ianuarie 2019 Leu. Ianuarie te va învăța să prețuiești mai mult viața, să ții cont mai mult de ceea ce ai, să valorifici momentele alături de cei dragi.

RELAȚIE ȘI FAMILIE

Este o lună bună pentru a rezolva problemele de comunicare. Ți se deschid porți noi. Perioade favorabile pentru a încheia acorduri care vor contribui la o imagine pozitivă sunt cele cuprinse între 5 și 11 ianuarie, respectiv 17 și 25 ianuarie.

Trebuie să ții cont că în aceste zile ai câștig de cauză indiferent de tema abordată, indiferent de cum te poziționezi vizavi de cei din jur. Ai numai de câștigat pentru că recapeți acea tehnică de persuasiune cu care altădată îi cucereai pe toți și obțineai tot ce îți doreai.

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

BANI ȘI CARIERĂ

Din punct de vedere financiar nu e tocmai cea mai bună lună din an, dar nu e cazul nici să dramatizezi.

Unele cheltuieli trebuie reduse și poate că e mai bine să strângi acum cureaua decât să o faci în ianuarie, o lună care vine după sărbătorile de iarnă în care ai cheltuit deja suficient.

Cu privire la sectorul amoros, discuțiile în contradictoriu și conflictele continuă în cuplu, dar ele sunt de data asta menite să vă unească și mai mult.

E foarte important să nu te simți constrâns, să spui ce te apasă, dar în același timp este esențial să ții cont și de părerile persoanei iubite oricât te-ar deranja.

Trebuie să îți asumi și tu greșelile și defectele dacă vrei să te înțelegi bine pe mai departe cu sufletul tău pereche.

SĂNĂTATE

Va fi o lună în care va trebui să faci un pic mai multă mișcare, să te pui pe picioare. Ai multe lucruri de făcut, deci trebuie să ai o condiție fizică optimă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top