Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 15 - 21 octombrie 2018 Leu

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Leu

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Leu. Săptămâna cuprinsă între 15 și 21. 10. 2018 îți va aduce multe răspunsuri legate de viață și de viitorul tău.

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Integral
Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul în : BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Leu

Nu aduce anul ce aduce săptămâna aceasta pentru tine. A sosit momentul să privești bine înainte, să ții capul sus, să nu te mai plângi de lucrurile care nu îți ies.

Este indicat ca în această perioadă să faci tot posibilul să rezolvi problemele pe care le-ai amânat de la începutul anului. Nu te preocupa, timp vei avea pentru toate, doar răbdare îți mai trebuie nițel.

Spuneam la început că vei primi o serie de răspunsuri despre anumite situații pe care la un moment dat poate că nu le-ai înțeles și nu ai știut cum să acționezi.

Vine, iată, o perioadă perfectă pentru a te înțelege pe tine însuți, pentru a face loc unei vieți mai bune, pentru a nu mai rata șanse unice.

Profesional, stai bine, am putea spune cel mai bine dintre toate semnele zodiacale. Talentul tău și pragmatismul se vor dovedi a fi eficiente la serviciu.

Cu banii nu stai rău, dar în continuare trebuie să fii extrem de atent cum îi folosești, în ce scopuri și mai ales pentru CINE.

Din punct de vedere amoros, săptămâna este liniștită. Nu mai apar banalele discuții în cuplu, iar dacă până acum ai fost reticent la anumite experiențe în doi, devii mai deschis, ceea ce e de lăudat.

Vei fi ascultat de partenerul de viață și vei fi consiliat în orice problemă. Va fi alături de tine la bine și la greu, dar cum greul nu apare săptămâna asta, se poate spune că vei trăi o adevărată lună de miere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top