Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Leu

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Leu. Pentru unii Lei, este o săptămână plină de emoții, mai ales pentru cei care așteaptă niște vești extrem de importante.

Mai ales la începutul săptămânii, nativii zodiei Leu sunt preocupați de terminarea unor proiecte care au un termen limită. Vor aștepta cu multe emoții concluziile șefilor pentru a vedea dacă este totul bine și ce ar fi putut face mai bine. Cei care trebuie să semneze niște documente oficiale, ar trebui să se ocupe de acestea mai ales la începutul săptămânii și să evite ultimele zile ale săptămânii.

Niște ieșiri în oraș cu colegii sunt un prilej foarte bun pentru a lega relații și pentru a sparge gheața în cazul în care ești nou la locul de muncă. Nu te aștepta să deveniți cei mai buni prieteni din primele zile, însă ai ocazia să creezi relații strânse.

Este o perioadă bună și pentru a face niște achiziții. Unii pot încheia niște credite, pot cumpăra niște lucruri importante pentru casă sau chiar o locuință. Astrele sunt de partea nativilor zodiei Leu. Ai grijă, însă, nu cumpăra lucruri de care chiar nu ai nevoie în această perioadă, căci s-ar putea să regreți această achiziție.

Ai mai multă grijă la starea de sănătate

În cuplu, lucrurile merg bine, cât timp comunicarea este eficientă. Niște discuții cu persoana iubită v-ar putea ajuta să clarificați niște lucruri, să faceți niște planuri și să vă cunoașteți mai bine. Cei care sunt singuri nu par prea dispuși în aceste zile să cunoască oameni noi și ar putea să lase pe săptămânile următoare o eventuală cucerire.

Starea de sănătate le-a dat de furcă unor nativi ai zodiei, așa că niște controale și niște analize sunt recomandate în aceste zile. Nu mai amâna vizita la specialist, mai ales dacă ai primit un diagnostic și lasă orice pe planul secund. Ocupă-te mai mult de tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top