Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Taur

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Taur. Săptămâna aceasta primești vești bune legate de bani.

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Integral
Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Taur

Este o săptămână extrem de bună din punct de vedere financiar. Ți se aprobă unele proiecte și ai parte de tot felul de surprize la locul de muncă.

Conștiinciozitatea ta este răsplătită așa cum trebuie, așa că nu mai ai motive să te plângi. Nu de alta, dar în ultima vreme ai fost atât de susceptibil încât ai pus mereu răul în față și asta ți-a adus multe deservicii.

Te gândești serios să faci câteva reparații prin casă ori să achiziționezi anumite obiecte importante pentru confortul căminului tău.

Ai destule resurse financiare încât să faci schimbările la care ai visat de atâta vreme. Și, pe lângă acest noroc la bani, ai și ajutorul celor din jurul tău, care vin cu idei demne de luat în seamă.

Din punct de vedere amoros, trebuie specificat și aplaudat faptul că ești mai dispus să comunici sincer, să lași la o parte toate prejudecățile și orgoliul.

Realizezi într-un amarnic final că nu te ajută la absolut nimic încăpățânarea mai ales dacă vorbim despre conviețuirea în cuplu. Fiecare trebuie să lase câte puțin de la el și lucrurile se vor rezolva de la sine, treptat.

Ai o perioadă bună din punct de vedere amoros, perioadă de care trebuie să profiți. Cum poți profita? Inițiază tu ieșiri în oraș, cine romantice sau chiar mici excursii în zone pitorești.

Câteva zile doar tu și partenerul tău de viață te vor reseta, te vor încărca și te vor face să vezi viața cu alți ochi, să fii mai deschis, mai tolerant, mai calm, mai zen.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top