Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 15 - 21 octombrie 2018 Rac

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Rac

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Rac. Pentru tine e o perioadă de meditație, de analiză, de căutare a sinelui.

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Rac

Din punct de vedere financiar, ai parte de multe surprize, de cadouri, de bani din surse pe care le-ai cam neglijat o vreme.

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Integral
Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul în : BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Poate că asta va fi pentru tine lecția următoarelor 7 zile și anume să înveți să apreciezi mai mult anumite activități care, iată, se dovedesc a fi profitabile.

Ai de unde alege, ai suficientă inteligență, imaginație și determinare să demonstrezi că te poți reinventa iar și iar. Ai în față un parcurs interesant, iar singurul lucru care îți lipsește să ajungi departe este voința.

Cu alte cuvinte, dacă vrei se poate. Nu există „nu se poate” mai ales în cazul tău, căci ai o fire puternică și anduranță la multe situații de criză. Așadar, profesional și financiar e o perioadă fantastică.

Cu iubirea nu stai tocmai bine. Unele obsesii pe care le ai și unele cerințe pot supăra atât de tare partenerul de viață încât s-ar putea să îți dea papucii.

Poți schimba multe în relația cu persoana iubită, dar ai grijă de pe ce ton porți discuțiile. Unele argumente de care te-ai tot agățat în ultima lună au expirat deja.

Ar fi bine să începi să îți faci autocritică, să recunoști greșelile pe care le-ai făcut în relație până acum. Nu ești perfect și nimeni nu e, de altfel.

Ai grijă și la victimizările cu care crezi că poți acoperi o situație critică în relația ta. Nu vei face altceva decât să primești contrariul de la persoana iubită. Așadar, ia taurul de coarne și tratează situația ta amoroasă cu seriozitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top