Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Taur

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Taur. În această săptămână ai ocazia să reglezi niște conturi la serviciu sau să închei niște capitole în viața ta care nu te mai mulțumesc de ceva vreme. Ai nevoie de puțin timp departe de toată agitația.

La locul de muncă, lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bune, iar unii dintre nativi se pot face remarcați de către șefi. E o perioadă extrem de prielnică pentru nativii zodiei ca să înceapă niște cursuri de perfecționare, iar cei mai curajoși dintre ei chiar pot să își schimbe locul de muncă.

Ar fi bine totuși să fie mai prudenți în fața colegilor și să riște bârfele inutile, care ar putea ajunge mai departe și ar putea chiar strica niște relații de prietenie.

La începutul săptămânii s-ar putea să te preocupi mai mult de serviciu decât de viața personală, însă poți recupera în weekend, când poți petrece clipe fericite alături de persoana iubită și de cei dragi. Există anumite lucruri neclarificate și între voi și lucruri care nu vă convin unul la celălalt, însă cu ajutorul bunăvoinței și cu multă răbdare, orice obstacol poate fi depășit.

Depinde doar de voi cum gestionați această situație și ar fi bine să aveți mai multă răbdare unul cu celălalt, mai ales dacă sunteți de mult timp împreună. Cei care sunt de puțin timp cu cineva vor trece mai ușor peste aceste situații.

Nativii zodiei au ocazia să cunoască pe cineva special

Taurii care sunt singuri au ocazia ca în weekend să își folosească șarmul personal și să facă o cucerire. Ar putea întâlni pe cineva care să le placă extrem de mult și lângă care să înceapă să își vadă viitorul. Este o șansă rară, pe care nu trebuie să o lase să scape printre degetele lor.

Sănătatea le poate juca feste unor nativi ai zodiei, așa că nu ar fi rău să se preocupe mai mult de modul în care se simt. Niște suplimente alimentare și un stil de viață mai sănătos i-ar putea ajuta mult zilele acestea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top