Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Taur

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Taur. Nu ai cum să nu dai tu de câte o problemă. Cum scapi de o boacănă, dai de alta, iar săptămâna aceasta lucrurile se vor schimba din nou.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI
Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Taur

Poate că nu ai idee cum să te faci înțeles și în efortul tău de a explica exact ce ai în minte, reacționezi cu stângăcii.

Din diferitelor interpretări ale comportamentului tău, interpretări pe care le pot avea nu doar apropiații ci și persoanele de care ești atras, săptămâna asta vine cu niște alegeri cruciale în dragoste.

Va trebui să te gândești la modul cel mai serios ce dorești să faci pentru fericirea ta, la ce poți renunța și unde ești dispus să faci schimbări uriașe.

Revin unele datorii vechi și ești pus în fața unor situații cam complicate din punct de vedere financiar. Nu de alta, dar nu ești într-o perioadă tocmai roz pentru a continua cu anumite investiții, așa că trebuie să mai strângi cureaua.

Cu sănătatea stai ceva mai bine în sensul că unele temeri se duc odată ce mergi la medic. Ipohondria e adevărata ta afecțiune, așa că ar fi cazul să mai tai din aceste temeri nejustificate în mare parte.

E o săptămână benefică în mare parte, cu excepția menționărilor de mai sus. Vor veni și vremuri mai bune și îți spunem ceva: octombrie va fi luna ta cu adevărat. Încă din primele zile vei simți cum lucrurile evoluează pozitiv. Trebuie doar să continui să ai încredere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top