Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Leu

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Leu. Săptămâna va fi una perfectă mai ales dacă vrei să investești într-o afacere nouă.

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 Leu

Horoscop săptămânal 1 – 7 octombrie 2018 INTEGRAL

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul complet: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Primești răspunsuri pozitive vizavi de proiectele tale de suflet. Până acum ți-a fost greu să te gândești cum să rezolvi anumite situații care sunt costisitoare, dar iată că destinul și astrele sunt de partea ta.

Din punct de vedere amoros apar cele mai frumoase surprize. Vei fi în fața unor situații extrem de plăcute. Primești pe de o parte cadouri de la persoana iubită, dar și câteva trageri de mânecuță care îți vor fi benefice.

E atât de plăcut să știi că ai alături de tine un suflet care îți spune și lucrurile plăcute și cele neplăcute și e foarte ok să reacționezi pozitiv, adică să nu fii în permanență defensivă.

Ai norocul acesta și trebuie să profiți de relația ta și de deschiderea ta pentru ca lucrurile să aibă un parcurs la fel de frumos în viitor.

Din punct de vedere relațional, vei deveni ceva mai deștept cu privire la modul în care va trebui să abordezi anumite persoane, prieteni sau rude.

Nu mai pui botul, cum se spune în termeni populari, la povești inventate, la bârfe în care nu vrei să te bagi. Este o decizie foarte bună și această hotărâre îți va asigura nu doar o săptămână liniștită, departe de cârcoteli și îmbârligături, ci o lună armonioasă, calmă, așezată.

Vor fi câteva zile în care vei dori să stai mai mult tu cu tine, dar asta e ceva normal în cazul tău. Tu îți încarci altfel bateriile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top