Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar decembrie 2018 INTEGRAL

Horoscop lunar decembrie 2018 INTEGRAL. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte. Va fi o lună a schimbării și a descoperirilor pentru multe zodii.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop lunar decembrie 2018 Berbec

Ultima lună a anului vine cu un schimb de energie pentru zodia Berbec. Decembrie se anunță o lună plină de surprize pentru nativii acestei zodii.

Depinde doar de tine cum gestionezi situațiile cu care te vei confrunta în luan cadourilor. Astrele sunt de partea ta în această perioadă, însă norocul se poate schimba de la o secundă la cealaltă, în funcție de deciziile pe care le vei lua în decembrie. Citește continuarea AICI.

Horoscop lunar decembrie 2018 Taur

Luna decembrie vine pentru nativii zodiei se preocupă mai mult ca oricând de viața personală.

Taurii care sunt singuri nu își imaginează să termine anul fără un partener de viață stabil, așa că luna decembrie va fi o adevărată provocare pentru ei. Vor ieși mai mult în oraș, vor avea parte de mai multe întâlniri și pentru unii se va găsi persoana potrivită.

Pentru alții, însă, s-ar putea să nu fie ceea ce căutau și la ce se așteptau, iar finalul de an îi va prinde extrem de dezamăgiți. Dacă vor renunța să fie negativiști și își vor deschide mai mult orizonturile, șansa poate fi de partea lor. Citește continuarea AICI.

Horoscop lunar decembrie 2018 Gemeni

Pentru nativii zodiei Gemeni, luna decembrie vine cu o mulțime de provocări pe toate planurile. Ultima lună a anului 2018 le aduce nativilor zodiei surprize neașteptate pe plan profesional.

Gemenii au ocazia în luna decembrie să își schimbe locul de muncă sau să se mute în alt oraș. Această schimbare este pe placul lor și nativii zodiei o vor primi cu sufletul deschis, mai ales că vor avea ocazia să cunoască oameni și locuri noi. Citește continuarea AICI.

Horoscop lunar decembrie 2018 Rac

Luna decembrie este așteptată cu multă nerăbdare de nativii zodiei Rac, pentru a-și surprinde prietenii și pe membrii familiei cu multe cadouri și cu momente de neuitat.

În plan sentimental, lucrurile sunt amestecate pentru mulți nativi, care încep să viseze cu ochii deschiși la niște momente care s-ar putea să nu aibă loc. Dacă vor reuși să coboare cu picioarele pe pământ, sărbătorile vor fi unele pentru ei extrem de fericite și pline de voie bună. În caz contrar, cineva apropiat s-ar putea să îi dezamăgească extrem de rău, așa că ar fi bine să fie realiști și să nu se își facă prea multe speranțe în legătură cu unele persoane. Citește continuarea AICI.

Horoscop lunar decembrie 2018 Leu

Pentru nativii Leu, se deschid noi orizonturi în luna decembrie și este momentul să facă schimbările pe care până acum s-au temut să le facă. Ultima lună a anului 2018 vine cu o perioadă în care nativii zodiei Leu sunt mai creativi și mai comunicativi ca niciodată. Parcă dragostea plutește în aer, iar ei sunt pregătiți să se facă remarcați în orice moment.

Iar la cât de șarmanți sunt, de cele mai multe ori, nu le va fi deloc greu să cunoască pe cineva care să le atragă atenția. Citește continuarea AICI.

Horoscop lunar decembrie 2018 Fecioară

Ultima lună a anului 2018 vine cu mari schimbări pentru tine, pe toate planurile. A venit momentul să tragi linie și să descoperi ce a ieșit perfect anul acesta și la ce ar mai fi trebuit să lucrezi puțin. Nu este exclus ca până la finalul anului toate lucrurile să se așeze pentru tine, așa cum îți dorești tu. Citește continuarea AICI.

Horoscop lunar decembrie 2018 Balanță

Luna decembrie va fi una specială pentru tine. Vei avea parte de multe surprize plăcute. Ai de câștigat pe toate planurile în decembrie cu o singură condiție: să nu te precipiți. Este o lună în care dacă vei acționa cu tact vei avea numai de câștigat.

Profesional, e o lună a recompenselor, a recunoștinței șefilor față de tot efortul depus de tine. Nu e exclus să primești un salariu în plus sau un cadou de Crăciun în bani sau bunuri materiale. Citește continuarea AICI.

Horoscop lunar decembrie 2018 Scorpion

Vei avea parte de câteva dezamăgiri în luna decembrie, dar nu va fi cazul să te stresezi prea tare căci toate se rezolvă. Din punct de vedere relațional, luna decembrie va fi extraordinară. Prietenii îți vor fi aproape în toate demersurile tale. Ești dornic de aventură și ai tovarăși pe măsură. Sunteți compatibili la toate nebuniile care îți trec prin cap. Citește continuarea AICI.

Horoscop lunar decembrie 2018 Săgetător

Luna decembrie este luna în care vei descoperi multe adevăruri. Din punct de vedere relațional, este o lună a provocărilor fără doar și poate. Vei avea parte de etape noi în viața ta în plan comunicațional.

Vei comunica mai eficient și mai rapid, căci vei intra în posesia unor informații care îți vor schimba complet, ba chiar îți vor da peste cap perspectivele asupra vieții. Citește continuarea AICI.

Horoscop lunar decembrie 2018 Capricorn

Va fi o luna cu de toate, o lună în care ies la iveală multe lucruri importante. Soarele, care va intra în zodia ta, este simbolul vitalitatii, al inovarii, al exploziilor emotionale. Nici Mercur nu te lasa de izbeliste in aceasta luna, considerata de astrologi una din cele mai benefice din an.

De altfel, zodiile de aer au parte de surprize placute in lunile celorlalte zodii de aer. Citește continuarea AICI.

Horoscop lunar decembrie 2018 Vărsător

Luna decembrie îți va aduce experiențe noi, experiențe pe care nu le-ai mai trăit până acum. Este o lună bună pentru a rezolva problemele de comunicare. Ți se deschid porți noi. Perioade favorabile pentru a încheia acorduri care vor contribui la o imagine pozitivă sunt cele cuprinse între 5 și 11 decembrie, respectiv 17 și 25 decembrie.

Trebuie să ții cont că în aceste zile ai câștig de cauză indiferent de tema abordată, indiferent de cum te poziționezi vizavi de cei din jur. Ai numai de câștigat pentru că recapeți acea tehnică de persuasiune cu care altădată îi cucereai pe toți și obțineai tot ce îți doreai. Citește continuarea AICI.

Horoscop lunar decembrie 2018 Pești

Luna decembrie aduce cam tot ce ți-a lipsit în restul anului din punct de vedere sentimental.

Este o lună cu de toate și e greu de spus cum o vei scoate la capăt. Nu de alta, dar ai atâtea caiități, atâtea motive de bucurie încât nu reușești să le vezi pentru că gândurile tale se îndreaptă obsesiv doar către lipsuri. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top