Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar decembrie 2018 Săgetător

Horoscop Lunar

Horoscop lunar decembrie 2018 Săgetător

Horoscop lunar decembrie 2018 Săgetător. Luna decembrie este luna în care vei descoperi multe adevăruri.

Horoscop lunar decembrie 2018 Săgetător

Din punct de vedere relațional, este o lună a provocărilor fără doar și poate. Vei avea parte de etape noi în viața ta în plan comunicațional.

Vei comunica mai eficient și mai rapid, căci vei intra în posesia unor informații care îți vor schimba complet, ba chiar îți vor da peste cap perspectivele asupra vieții.

Relația cu familia suferă și ea modificări importante, căci descoperi o serie de lucruri pe care acum le gestionezi cu mai multă maturitate.

Din punct de vedere profesional e o lună de ușoară stagnare, dar asta e bine pentru că tu îți dorești în primul rând stabilitate.

Financiar, putem vorbi de o lună bună. Nu vor fi cine știe ce lipsuri și asta te va motiva să mergi mai departe, să te bucuri de tot ceea ce ai.

Ai planuri mărețe cu business-ul tău, însă decembrie nu e o perioadă tocmai prielnică investițiilor așa că așteaptă luna ianuarie.

Din punct de vedere amoros e o lună a confesiunilor, a promisiunilor, a restarturilor. Vei fi cadorisit cu atenție, cu afecțiune și cu acea căldură de care ai nevoie de la sufletul tău pereche.

Va fi o lună a reînnoirii jurămintelor, o lună în care e bine să stabiliți de comun acord ce plan de viitor puneți la bătaie și cum faceți să vă iasă totul ca la carte.

Virozele specifice acestei perioade îți vor da târcoale, așa că e bine să iei măsuri de precauție din timp. Sistemul tău imunitar este mai sensibil în perioada asta, fapt pentru care ești nevoit să te alimentezi mai bine, să faci mișcare în limita timpului disponibil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top