Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Săgetător. Nu te simți deloc în largul tău săptămâna aceasta, însă nu este motiv să îi faci și pe cei din jurul tău să intre în starea ta.

Dacă vei renunța la lucrurile care nu îți mai fac deloc bucurie, dar și la oamenii de la care simți că nu mai înveți nimic, atunci vei avea parte de câteva zile memorabile.

Ai nevoie să ieși dintr-un con de umbră în care singur te-ai băgat și cum poți face acest lucru dacă nu implicându-te în cât mai multe lucruri? E vorba despre o ieșire în oraș? Sună și spune că mergi și tu. Spune șeful că are nevoie de niște lucruri la muncă? Oferă-te să te ocupi tu, pentru că îți plac provocările și tot ce ai de învîțat nou.

Chiar dacă va fi totul destul de obositor, vei vedea că săptămâna va trece ușor și că la finalul săptămânii vei avea o altă stare de spirit și totul va merita pe deplin. Eforturile tale vor fi răsplătite și apreciate de către cei din jur.

La începutul săptămânii, poți primi niște bani. Fie că este vorba despre niște bani pe care i-ai dat tu cuiva sau despre niște un credit ori un împrumut pe care îl faci, cu siguranță că vestea te va bucura. Ai nevoie de acești bani și te poți ocupa să achiți niște datorii pe care le-ai făcut, dar și să cumperi niște cadouri pentru persoanele iubite. Nu uita nici de economii.

În cazul în care îți cauți un loc de muncă, nu le spune tuturor acest lucru, ci mai degrabă așteaptă să primești niște răspunsuri și să semnezi ceva.

Ai mari șanse să cucerești pe cineva în aceste zile

Dacă ești implicat într-o relație de scurt timp, ai curaj să îți declari sentimentele. Discutați deschis despre toate lucrurile care vă fac bucurie și despre planuri de viitor. Ești capabil de lucruri mărețe în relație zilele acestea.

Dacă nu ești cu cineva, dacă îți pui în minte să cucerești pe cineva zilele acestea, ai mari șanse să reușești acest lucru. Astrele parcă se aliniază de partea ta.

Toate lucrurile pe care le faci săptămâna aceasta necesită mult efort fizic și intelectual, așa că nu uita să te odihnești mai mult și să ai mai multă grijă de starea ta de sănătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top