Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar octombrie 2018 INTEGRAL

Horoscop lunar octombrie 2018 INTEGRAL. Este luna în care toți nativii trebuie să fie mai atenți cu persoana iubită și să dea randament la muncă, deoarece pot pierde totul în numai o clipă. Citește horoscopul lunii octombrie pentru zodia ta.

Apasă pe zodia ta pentru a citit horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

BERBEC: Pentru nativii zodiei Berbec, urmează o lună în care se vor descoperi pe ei înșiși după ce vor trece peste anumite probleme la serviciu și în viața personală.

Chiar la începutul lunii, anumite lucruri îi pot destabiliza pe nativii zodiei, obișnuiți să fie mereu pe locul I în tot ceea ce fac. Ies la iveală anumite lucruri din trecut care nu au fost rezolvate, așa că este momentul să pui cap la cap lucrurile pe care le afli și să le dai se cap cât mai repede, pentru a evita conflictele. Citește continuarea AICI.

TAUR: Nativii zodiei Taur sunt puși în fața luării unor decizii extrem de importante în această lună, care le vor da emoții mari. Din acest motiv, încă din prima zi a lunii ar trebui să fie mai detașați.

Din primele zile ale lunii, nativii zodiei Taur au mult de lucrat în viața sentimentală. Venus, guvernatoarea Taurului, retrogradează din 5 octombrie în casa parteneriatelor și a căsătoriei. Acest lucru duce la discuții cu partenerul de viață, iar contrazicerile nu vor fi prea plăcute. Citește continuarea AICI.

GEMENI: Se anunță o lună în care nativii Gemeni trebuie să se gândească mai bine la viața lor sentimentală și să lase pe locul doi celelalte probleme.

Venus, planeta care guvernează casa iubirii Gemenilor, începe din data de 5 octombrie să retrogradeze în casa muncii și a sănătății, iar acest lucru îi face pe nativi să se gândească din ce în ce mai mult la viața sentimentală. Unii dintre ei pot lega o relație la locul de muncă, în timp ce alții încep să fie atrași de cineva din grupul de prieteni. Citește continuarea AICI.

RAC: Se anunță o lună complicată pentru nativii zodiei Rac, mai ales pe plan sentimental. Cei care sunt încă singuri au parte de multe frământări sufletești și de griji legate de statutul lor din familie. Când credeau că lucrurile încep să se așeze pentru ei, Racii simt că totul este dat peste cap, iar planurile pe care le-au făcut se duc pe apa sâmbetei. Retrogradarea lui Venus prin casa iubirii duce la confuzii, iar în această lună s-ar putea să nu mai fii prea sigur de sentimentele pe care le ai pentru cineva.

Nu lua decizii și nu încerca să legi relații în această lună, deoarece nu sunt de viitor și îți pot provoca multă suferință. Citește continuarea AICI.

LEU: Nativii zodiei Leu vor învăța încă din primele zile ale lunii că problemele nerezolvate din trecut pot veni peste ei ca un tăvălug și le pot face viața mult mai grea.

Cei care sunt de mult timp cu persoana iubită vor redeschide niște discuții rămase nerezolvate din trecut, iar acest lucru le va aduce o stare majoră de stres. Tensiunile din ultimul timp nu mai pot rămâne fără ecou și viața de cuplu se poate deteriora rapid în cazul în care nu se intervine rapid. Citește continuarea AICI.

FECIOARĂ: Pentru nativii zodiei Fecioară urmează o lună a marilor schimbări. Fie că este vorba despre orașul în care locuiesc, casa unde stau sau serviciu, acești nativi sunt hotărâți să facă mari schimbări în ceea ce îi privește.

Iar primul pas pe care îl fac încă de la începutul lunii este să comunice mai mult cu ceilalți. Sunt mai empatici, le sar în ajutor celor din jur și comunică mai eficient. Citește continuarea AICI.

BALANȚĂ: Nativii zodiei Balanță au parte o lună în care vor afla multe lucruri despre ei, lucruri despre care până acum nu erau foarte siguri. Este perioada în care înveți să ai mai multă încredere în tine, să iei decizii mai ușor și să înveți să te bucuri mai mult de lucrurile din jurul rău. Soarele strălucește în zodia Balanței până pe data de 23 octombrie, așa că profită din plin de lucrurile care ți se oferă. Citește continuarea AICI.

SCORPION: Pentru tine începe o perioadă de mari frământări, mai alea la nivel emoțional. Luna octombrie vine cu un blocaj mai ales la nivel conversațional, așa că este destul de greu să te faci înțeles și să înțelegi intențiile celor din jurul tău. Din acest motiv, în cazul în care nu vei analiza bine toate lucrurile, ai putea să ai parte de niște discuții pe care nu ți le dorești deloc.

Vor exista numeroase discuții cu partenerul de viață, iar cei care nu sunt căsătoriți s-ar putea ca în această perioadă să își găsească acel imbold și curaj de a oficializa relația. Citește continuarea AICI.

SĂGETĂTOR: Se anunță o perioadă excelentă pentru tine, mai ales în domeniul profesional. În această lună poți găsi curajul să începi niște afaceri noi, să te implici în noi proiecte și să primești noi sarcini la serviciu, care te vor provoca.

Este luna perfectă pentru a te perfecționa în domeniul în care lucrezi, iar dacă îți dorești să începi altceva, poți face niște cursuri de inițiere, într-un domeniu la care aspiri de mult timp. A venit momentul să își faci calculele și să vezi dacă ești pe plus și unde ar trebui să lucrezi mai mult. Citește continuarea AICI.

CAPRICORN: Când credeau că lucrurile încep să se schimbe pentru nativii zodiei Capricorn, de fapt încep să se complice, mai ales din punct de vedere sentimental.

Cei care sunt singuri sau au început o relație de puțin timp și-ar putea da seama în această lună că nu văd un viitor alături de acea persoană. Confuzia în care intră îi va urmări întreaga lunăș Venus, guvernatoarea iubirilor Capricornilor, începe retrogradarea la 5 octombrie, iar acest lucru va aduce mult stres în viața nativilor Capricorn. Citește continuarea AICI.

VĂRSĂTOR: Urmează o lună în care nativii zodiei Vărsător au parte de multe evenimente neprevăzute, însă nu mai este deja o surpriză faptul că acestora le place să trăiască totul la nivel înalt.

Se anunță situații extrem de interesante pentru nativii zodiei Vărsător și este de așteptat ca unii să își înșele partenerul de viață sau să se implice în niște relații care nu sunt acceptate de persoana iubită. Citește continuarea AICI.

PEȘTI: Nativii zodiei Pești se trezesc în această lună în fața unor decizii care le schimbă viața pentru totdeauna.

Cei care sunt într-o relație își pot face curajul în această lună să facă publică această relație și să îți asume relația în care s-au implicat. Unii se pot căsători, pot exista cereri în căsătorie și totul va fi liniștit din acest punct de vedere. Marte îi ajută pe nativii zodiei Pești să își exprime mai bine sentimentele, să creeze o conexiune puternică pentru următoarea perioadă cu partenerul de viață și să învețe să iubească din nou. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top