Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar octombrie 2018 Berbec

Horoscop lunar octombrie 2018 Berbec. Pentru nativii zodiei Berbec, urmează o lună în care se vor descoperi pe ei înșiși după ce vor trece peste anumite probleme la serviciu și în viața personală.

Apasă pe zodia ta pentru a citit horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Chiar la începutul lunii, anumite lucruri îi pot destabiliza pe nativii zodiei, obișnuiți să fie mereu pe locul I în tot ceea ce fac. Ies la iveală anumite lucruri din trecut care nu au fost rezolvate, așa că este momentul să pui cap la cap lucrurile pe care le afli și să le dai se cap cât mai repede, pentru a evita conflictele.

În viața sentimentală se anunță momente intense pentru tine, mai ales dacă ești într-o relație de mult timp. Nu este exclus ca în această lună să ai parte de împăcări și despărțiri, lucruri care îți vor crea emoții uriașe. Pot reveni și anumite persoane din trecut cu care nu ai încheiat tocmai amiabil relația și acest lucru te va pune în dificultate, însă vei reuși să treci cu bine peste aceste lucruri.

Cei singuri au mari șanse să își găsească pe cineva și, de ce nu, chiar să se împace cu fostul partener, în cazul în care își dau seama că mai există sentimente puternice. La finalul lunii pot avea loc niște momente tensionate, când are loc Luna plină în casa Berbecului.

Planeta Venus care stăpânește banii Berbecului întră într-un mers retrograd de la începtul lunii, până pe 31 octombrie. Acest lucru duce la niște probleme financiare. Ți se recomandă să eviți să semnezi contracte noi și să faci împrumuturi sau investiții importante, deoarece s-ar putea să ieși în pierdere. Nu uita de plățile pe care le ai de făcut către stat și către bănci, pentru a nu rămâne în urmă.

Se anunță mari oportunități la locul de muncă pentru Berbeci

Ai mari oportunități de a-ți găsi un loc de muncă în luna octombrie, deoarece Mercur este extrem de activ în această perioadă. Acest lucru îți permite să te faci remarcat la locul de muncă, iar dacă nu ai un serviciu, să găsești mult mai ușor unul.

Cât despre starea de sănătate, ar fi bine să fii mai atent dacă ai niște probleme de sănătate mai vechi. Ține-le sub control cu niște analize la zi. De asemenea, odihnește-te mai mult, căci toate evenimentele care se succed în această perioadă sunt greu de gestionat și te-ar putea epuiza.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top