Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Balanță

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Balanță

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Balanță. Iulie promite să fie interesantă și plină de speranță pentru reprezentanții Balanței, numai pentru că principalul tău călăuzitor, Eris, va ocupa poziția dominantă în curba cerească pentru întreaga lună de vară.

Saturn nu te va lăsa singur, ci este într-o combinație planetară puternică, ar trebui să fii pregătit pentru unele evoluții neobișnuite. De exemplu, îţi recomand să te abţii să-ţi exprimi furia. Chiar dacă ai dreptate, acest lucru nu îţi dă dreptul să ridici vocea la nimeni şi nici să provoci un conflict.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul complet: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Balanță

Ai observat vreodată cum te uiți când ești supărat? Crede-mă, nu este nimic bun în privirea ta. Ar trebui să încerci să rezolvi acest lucru înainte de a deveni cu adevărat o problemă, mai ales că iulie se va dovedi o perioadă extrem de reușită în ceea ce privește schimbarea personală. Chiar dacă vei sfârși singur într-un loc şi încrederea de a merge mai departe ar putea aduce rezultate incredibile.

Principalul lucru este să nu îţi fie frică să faci ceva relevant pentru poziția ta. Cu alte cuvinte, dacă eşti cu adevărat mai buni decât ceilalți, să nu îţi fie rușine de abilitățile tale din teamă că vei face pe altcineva să se simtă incomod. Este talentul tău personal și nu este nimic în neregulă cu folosirea lui acolo unde trebuie. De asemenea, luna iulie este bună şi din punctul de vedere al rezolvării diferitelor conflicte din interiorul familiei. Dar, nu acţiona și nu lua decizii sub influența emoțiilor. Timpul joacă în favoarea ta, așa că analizează lucrurile la rece, altfel rişti să pierzi controlul.

Profesional, în iulie va trebui să încerci să faci mai mult atunci când munceşti, şi merită să faci asta, mai ales când îți dai seama cât de bine îţi este şi ţie și partenerilor tăi. Dacă vorbim despre cei care lucrează pe cont propriu, atunci aceştia trebuie să-și extindă afacerea, să-și îmbunătățească capacitățile existente sau să îmbunătățească calitatea personalului angajat.

Ar trebui să știi cel mai bine ce trebuie să schimbi acum și ce eforturi trebuie să depui în rezolvarea situației, de preferabil în favoarea ta. Este puțin probabil ca cineva să intervină în mod deliberat în acțiunile tale, de aceea nu trebuie să te reții când doreşti ceva. Nu uita să priveşti mai atent în jur ca să nu ratezi ceva important.

În general perioada este bună pentru a încheia noi contracte și a forma noi alianțe. Cu toate acestea, dacă eştiangajat nu ar trebui să te bazeze că cineva din afara te va ajuta. Acționează singur, încercând să faci totul în forță. Nu te teme, că nu jigneşti pe nimeni. Dacă cineva se simte inconfortabil doar din a te observa cum acționezi, va fi pur și simplu problema lui.

Este foarte important pentru tine să îţi oferi cele mai bune rezultate în această perioadă, astfel încât îţi va fi mult mai ușor să îţi atingi obiectivele mai mari în viitor. De remarcat, de asemenea, că această perioadă nu este rea pentru tranzacții financiare majore. Poți să faci acele mari achiziții pe care le doreşti, pentru că vei avea succes.

În ce priveşte viaţa sentimentală, este puțin probabil să fie mai strălucitoare decât viața profesională. Cu toate acestea, cei care sunt singuri pot rezolva o mulțime de lucruri în iulie. Și când spun fix, am în vedere fix acest moment, excelent pentru înțelegerea greșelilor. Simte-te liber să ceri scuze și nu ezita să ierți. Calitatea de a ierta este o calitate a personalităților puternice; oamenii slabi nu știu cum să ierte.

Sigur, poți fi totuși destul de selectiv în acordarea iertării, deoarece situațiile sunt relative. De exemplu, ar fi destul de neinspirat să ierți pe cineva care te-a înșelat. Cu toate acestea, fii ghidat numai de propria ta intuiţie, deoarece nu există nimeni care să te ajute mai bine. Situația va merge în direcţia pe care o doreşti, numai dacă aceste dorințe nu sunt prea egoiste sau prea pline de ego. Dar cine poate defini demnitatea în acest context? Ai tăi, bineînțeles.

În general, cei cu familii vor învăța multe în această perioadă, poate chiar și împotriva dorințelor lor. Cu toate acestea, iulie îţi poate oferi o serie de experiențe, dar numai dacă eşti gata să ţi le asumi. Dar, nu te juca cu focul. Sentimentele altor persoane sunt o zonă pe care nu o poți influența decât indirect. Dacă îţi supraestimezi puterile, într-o zi îţi vei pierde echilibrul și nimeni nu va fi acolo pentru a oferi o mână de ajutor. Deci, încearcă să gândeşti înainte de a acționa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top