Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Săgetător

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Săgetător

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Săgetător. Iulie va fi o perioadă fără îndoială de neuitat pentru reprezentanții Săgetătorului. Adevărul este că Jupiter și Eris vor asigura ambianță prin ocuparea unor poziții extrem de bune și energice pe bolta cerească. Cu toate acestea, în timp ce îţi promite niște bonusuri plăcute, perioada include și câteva particularități care trebuie luate în considerare, presupunând că doreşti să câștigi.

Mai întâi, aminteşte-ţi că acum accentul va fi pus pe emoții, în, practic, orice situație. Simţurile și emoțiile domină chiar și în problemele legate de muncă, motiv pentru care trebuie să te bazezi mai întâi pe intuiție și abia apoi pe raționamentul logic.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul complet: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Totodată este o perioadă deosebit de bună atât pentru creșterea personală, cât și pentru cea profesională. Principalul lucru este să nu faci ceva ce, la sfârșit, vei regreta. Marşând puțin pe un soi de nebunie care ţine de atitudine, te poate ajuta în anumite momente. Dar deocamdată, când sentimentele triumfă asupra minții, nu ar trebui să mai adaugi combustibil emoțional pe focul unei situații şi aşa instabile.

De fapt, nu este nevoie de nimic complicat din partea ta. Trebuie doar să acționezi aşa cum ai făcut-o întotdeauna. La lucru, sunt posibile unele probleme, dar este puțin probabil să fie semnificative. Iar dacă ai făcut ceva în trecut, ai pregătit lucruri importante care au rămas în picioare aşteaptă-te la surprize plăcute. Dar nu vă relaxați în avans. Acesta este doar începutul călătoriei, care poate duce, mai târziu, la realizarea viselor cele mai îndrăzneţe.

În ceea ce privește munca, iulie este o lună bună pentru noi începuturi. Gândeşte-te la începerea unor noi proiecte sau chiar a unei noi afaceri. Dacă te-ai gândit la așa ceva, acum este momentul să încetezi să visezi și să începi să acționezi. Principalul sfat pentru cei care muncesc ca angajaţi este să nu se joace cu focul.

Cel mai bun lucru este să nu îţi ascunzi emoţiile, dar să stai deoparte de emoțiile prea puternice. Posibil să apară unele tensiuni între conducere și angajaţi. Situația te poate afecta sau nu, în funcţie de ce poziţie ai în schema organizatorică. În orice caz, rezervă-ţi dreptul de a vorbi în orice moment și, dacă faci acest lucru, încearcă să înțelegi că timpul nu se mai întoarce.

Acei Săgetători care lucrează pe cont propriu se pot relaxa. Pentru moment, totul merge conform planurilor tale. Ei bine, poate nu totul, dar toate întrebările importante vor fi primi un răspuns în favoarea ta. În general, nu este necesar să te stresezi, dar merită să lucrezi puțin mai mult pentru rezultate mai bune. De asemenea, iulie este luna perfectă pentru a face tranzacții.

Cu toate acestea, înainte de a te asocia cu un nou partener, gândeşte-te cu atenție la motivațiile reale ale situației. De fapt, interesul pur material nu poate fi singurul factor care să te conducă. De multe ori, interesul material nu este cea mai importantă năzuinţă. Mulți oameni de afaceri uită adesea acest lucru, deci nu ar trebui să repeți greșeala lor.

Sentimental, iulie va fi o lună eficientă pentru tine. Uneori te vei simți într-adevăr ca o vedetă rock, dar va trebui să faci multe pentru a menține acest statut.

Dacă eşti căsătorit sau ai o relaţie, va trebui să-ţi dedici cât mai mult timp celor dragi. Din păcate, iulie nu va fi cea mai bună perioadă pentru a merge într-o vacanță pentru tine. Nu te speria, nu se întâmplă nimic îngrozitor, doar că îţi vei lua vacanța mai târziu şi sigur îţi va aduce mai multe satisfacţii decât dacă ai pleca acum. Nu încerca să fii Gică contra, de data aceasta este mai bine să îţi cheltui energia și să o împărtăşeşti cu cei dragi, dar bineînţeles în circumstanțe diferite.

Dacă nu eşti căsătorit, va trebui să fii mai atent. Există câteva potențiale persoane care să te intereseze şi care să fie dispuse să îţi şi răspundă. Nu contează cât de greu este, trebuie doar să fii atent la alegerea ta. Aminteşte-ţi ce îți spuneam mai sus, să laşi sentimentele să vorbească mai întâi și abia apoi mintea. Încearcă să înțelegi cu cine te simți cel mai bine, și asta va fi suficient pentru a fi fericit.

Iulie îţi va permite să te relaxezi, să te bucuri de viață într-o companie bună și să îţi oferi oportunități de dezvoltare personală. Fă-te disponibil pentru sentimente – chiar și pentru cele care pot părea neplăcute la început. Experimentează, încearcă, lucruri noi. Chiar și momentele dureroase vor trece aproape neobservate, iar iulie va fi surprinzător de reușită în acest sens pentru tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top