Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop dragoste iulie 2018

Horoscop Lunar

Horoscop dragoste iulie 2018

În luna iulie 2018, mai multe zodii vor da examene importante în materie de amor. Unele relații se vor clătina, altele se vor consolida.

Horoscop dragoste iulie 2018

ZODIILE DE FOC

Berbecii au o lună plină de aventuri care îi vor face mai responsabili, culmea. Vor învăța din eșecuri, din refuzuri și vor ști cum să abordeze o persoană în vederea unei relații serioase.

Leii și Săgetătorii au o lună iulie precum una de miere. Totul va fi roz pentru ei din punct de vedere sentimental. Lucrurile se vor schimba în bine.

ZODIILE DE APĂ

Racii au o perioadă de meditație. Se vor gândi serios dacă relația actuală are un viitor, dacă merită să meargă mai departe sau nu. Lucrurile iau întorsături neașteptate și pentru ei.

Scorpionii trec printr-o perioadă reconfortantă. Vor fi extrem de pregătiți pentru schimbări în dragoste. Nu vorbim acum despre cine știe ce revoluții, dar unele schimbări, fie ele cât de mici, vor fi esențiale.

Peștii sunt pe cale să înțeleagă abia în luna iulie ce au greșit în relațiile lor de iubire anterioare și vor avea ocazia să intre în noi relații cu mai mult aplomb.

CITESTE SI: Previziuni karmice 25 iunie – 1 iulie 2018. Zodiile de apă trec prin conflicte uriașe

Sfatul săptămânii 25 iunie – 1 iulie 2018. Zodiile care fac schimbări pe plan personal

ZODIILE DE AER

Gemenii au o lună iulie plină de iubire, de romantism autentic. Vor fi năpădiți de tot felul de amintiri irepetabile. E o lună în care își pot găsi marea dragoste.

Balanțele și Vărsătorii împart oarecum un destin comun din punct de vedere amoros. Acești nativi vor învățat din greșelile trecutului și vor reuși să facă tot posibilul să înceapă o relație nouă fără prea multe prejudecăți.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii, Capricornii și Fecioarele sunt favorizate din punct de vedere amoros în luna iulie. Vor avea parte de experiențe de neuitat, de tot felul de momente unice. Au parte de aventuri încă din primele zile ale lunii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top