Connect with us

Revistateo.ro

”Dragoste” este cuvântul de ordine în 2018. Tu de ce fel de dragoste vei avea parte în 2018?

Astro-FUN

Tipul de dragoste de care vei avea parte în 2018, în funcție de zodia ta

În 2018, fiecare nativ va avea parte de dragoste…dar în feluri diferite. Toți vor iubi, vor fi iubiți. Unii așa cum își doresc, alții cum nu au sperat. Tu ce tip de dragoste vei întâlni în 2018? Citește ce se întâmplă cu zodia ta!

BERBEC

Jumătatea ta pentru totdeauna! În 2018, nu trebuie să vă faceți griji că mai găsiți iubire. Atât de greu este pentru tine să crezi, dar o să-ți găsești o persoană pentru totdeauna. Toate nopțile și zilele singuratice îți sunt plătite acum. Ține-ți capul sus și fii încrezător în acest an, vei găsi în sfârșit jumătatea ta.

TAUR

Cel mai bun prieten al tău! În 2018, veți găsi adevăratul dumneavoastră cel mai bun prieten. Și asta nu înseamnă că veți găsi persoana cu care vă veți căsători, dar astrele garantează că veți găsi pe cineva pe care vă puteți baza, în cele mai întunecate zile și în cele mai întunecate nopți. Nu veți mai fi singuri în această lume. Veți avea în sfârșit un adevărat prieten căruia îi puteți spune orice și nu vă judecă pentru nimic.

GEMENI

Tu! Ai petrecut atât de mult timp simțindu-te rău și încercând să rezolvi goliciunea și găurile din inima ta cu relații și promisiuni goale. Dar acele zile au dispărut. 2018 este anul în care vei avea curajul să fii singur. 2018 este anul în care vei putea să fii fericit cu tine însuți. N-ai nevoie de altcineva!

RAC

O lovitură puternică! Felul de dragoste pe care îl veți găsi în acest an nu va fi pentru totdeauna, dar te va schimba pentru totdeauna. Această lovitură poate fi găsită într-un bar sau pe o plajă, dar indiferent de locul în care găsești această persoană, ea te va învăța atât de multe lucruri despre tine și despre cine vrei ca viitorul tău partener să fie.

LEU

Cel care a scăpat! Dragostea pe care o vei găsi în 2018 este de la cineva despre care credeai că dispăruse pentru totdeauna. Poate că este un vechi prieten sau o cunoștință de la școala primară, dar oricine va fi îți va face viața mai strălucitoare și mai fericită. Indiferent ce faceți, nu lăsați această persoană să plece!

FECIOARĂ

Dragostea vieții tale! Bine, pregătește-te! 2018 este anul în care întâlnesti dragostea vieții tale. Vorbește cu străinii. Vorbește cu băiatul din spatele tău din restaurant. Nu pierdeți șansa de a auzi clopotele de nunta mai devreme decât credeți.

BALANȚĂ

Dragoste pentru un fost! Ai fost singur pentru o vreme, pentru că nu poți trece peste un fost partener. Norocos, în 2018 acest fost se va întoarce. Nu încercasă-i reproșezi nimic. Ascultă. Iartă. S-ar putea să reaprindeți flăcările cu această persoană.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

SCORPION

Dragostea de viață! Uită de relații, te vei îndrăgosti de viață în schimb! Anul 2018 este anul în care vă recăpătați încrederea în voi și în lume. Vă veți simți atât de fericit și de mulțumit, și sincer, nu veți dori să fiți implicați în vreo relație. Veți dori să experimentați aventurile pe cont propriu.

SĂGETĂTOR

Sufletul pereche în forma unui prieten! În 2018, tot ce ai nevoie este o persoană care să-ți asculte grijile și durerile și o persoană care să fie lângă tine, indiferent de ceea ce se întâmplă. Nici măcar nu te vei gândi la căsătorie sau la un parteneriat, pentru că vei avea cel mai bun prieten al tău.

CAPRICORN

Dragostea de sex! Nu uita să fii legat. Uitați de monogamie. Vei avea FUN anul acesta! În sfârșit, veți avea încredere în propria ta piele și veți înșuruba normele societății. Deci, ieși afară din casă!

VĂRSĂTOR

Prima reuniune de dragoste! Ați fost în relații de la prima vedere, desigur, dar niciodată nu ați reușit cu adevărat să treceți la pasul următor. În cele din urmă, veți putea să retrăiți din nou în 2018, când vă așteptați cel mai puțin. Nu vă pierdeți speranța.

PEȘTI

Prietenul tău de suflet! În sfârșit! Această dragoste nu te va părăsi. Această dragoste nu va fi trecătoare. Va rămâne și nu va arde niciodată. Când îl găsiți în acest an, nu căutați alte lucruri. Nu explorați alte opțiuni. Rămâi fidel inimii tale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top